[B4 2.0 ABK]Zender Pantera
Listwy będą zmienione.Bastek pisze:GSF, ogarnij jakoś te listwy przyprogowe bo psują cały efekt
Z nowości po pół roku leżenia wpadło AC/BC i przy okazji skończyło się bezrobocie licznika kilometrów
Generalnie walka z BC trwa nadal bo pokazuje jakieś szopki a do tego sterownie (starego typu z konsoli) odmówiło współpracy i chyba trzeba szukać manetki pod BC.
- Daniello85
- Audi 80 Klub
Historyjka fajna bo zostałem przy B4 a w tym czasie po sprzedaniu B3 już prawie kupiłem A4 00 rok w dieslu....szuan pisze:tak sobie przegladnalem pierwsza strone i fajna historyjka
Od ukochanej na urodziny dostałem mały zestaw upiększający:
wzbogaciłem go o kilka detali i w całości prezentuje się tak:
Audik mam nadzieje powiezie nas do ślubu we wrześniu więc musi błyszczeć 8-)
Z innych ciekawostek sezon grilowania w pełni więc coś tam się dłubie:
Zobaczymy co z tego wyjdzie
Po całym dniu walki auto wyjechało z pod dachu <ok>
Efekt jak dla mnie jest mega zadowalający. Poznikało wiele rys, glinka pościągała pełno much, asfaltu i innych poprzyklejanych śmieci do lakieru. Wosk z Megsa daje niesamowity efekt. Na jutro zostały tylko listwy i plastiki.
Oczywiście bez pomocy się nie obyło 8-)
Efekt jak dla mnie jest mega zadowalający. Poznikało wiele rys, glinka pościągała pełno much, asfaltu i innych poprzyklejanych śmieci do lakieru. Wosk z Megsa daje niesamowity efekt. Na jutro zostały tylko listwy i plastiki.
Oczywiście bez pomocy się nie obyło 8-)
Audik w ten weekend otrzymał nagrode "złoty tłok+ plecak z fantami" z zajęcie 2 miejsca w ogólnopolskim zlocie ATT <ok>
Tak po z tym w wolnym czasie kończe powoli nowy gril 8-)
Jak jutro będe miał chwile to wszystko posklejam i zrobie przymiarke.
I na koniec takie foto obrazujące efekty kosmetyki Megsem
Tak po z tym w wolnym czasie kończe powoli nowy gril 8-)
Jak jutro będe miał chwile to wszystko posklejam i zrobie przymiarke.
I na koniec takie foto obrazujące efekty kosmetyki Megsem
- Daniello85
- Audi 80 Klub