Niektóre chochliki nawet mylą auta ze względu na ciężką porę. :mrgreen:kacper85 pisze:Bo z piątku na sobote chochliki grasują na zlotach :mrgreen: coś o tym wiemSłonik pisze:Nie ma to jak sobotni poranek na zlocie :mrgreen: .
[Audi 80 B4 Competition][SWAP] by Słonik
[center] Układ hamulcowy, reanimacja...[/center]
Droga handlu wymiennego nabyłem komplet zacisków z jarzmami i tarcz, dzięki mikko, wszystko po piaskowaniu, regeneracji i w lakierze proszkowym, jednak kolor mi nie odpowiadał to sobie przemalowałem. <ok>
Droga handlu wymiennego nabyłem komplet zacisków z jarzmami i tarcz, dzięki mikko, wszystko po piaskowaniu, regeneracji i w lakierze proszkowym, jednak kolor mi nie odpowiadał to sobie przemalowałem. <ok>
Ostatnio zmieniony 06 cze 2013, 19:42 przez Słonik, łącznie zmieniany 2 razy.
- sagem
- Forum Audi 80
- Imię: Sebek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
Dobra robota, mnie też to czeka.Słonik pisze:[center] Uklad hamulcowy, reanimacja...[/center]
Droga handlu wymiennego nabylem komplet zaciskow z jarzmami i tarcz, dzieki mikko , wszystko po piaskowaniu, regeneracji i w lakierze proszkowym, jednak kolor mi nie odpowiadal to sobie przemalowalem <ok> .
[url=http://img685.imageshack.us/img685/6285/ukladhamulcowyseryjny.th.jpg]Obrazek[/URL]
Kolor spoko, jaka średnica tarcz?
A moze i 280, nie wiem, nigdy suwmiarka nie mierzylem a katalogi jak sie tarcze dobiera to różnie podaja :lol: .Bronek27 pisze:ty masz serje 276mm ?? a nie 280mm hmm po czemu tak
EDIT: a fakt moj blad, jest 280x22 bo jak 276 to x25 a napewno mam x22, czuwasz bronek
Ty weż wpadnij na weekend na jakis festyn w mojej wsi to ci pokaze:chmiel25 pisze:Słonik napisał/a:
I 256mm da rade zatrzymac tego gryuza zeby blondynke w mini przepuscic na przejsciu
Ty archiwum X??
Blondynka w Mini w Łowiczu
Przejście w łowiczu
Słonik przepuścić
-blondynki
-przejscia dla pieszych
-jak przyjemnie laczyc jedno z drugim <rotfl2> <rotfl2> .