80 B4 coupe taczkowóz
80 B4 coupe taczkowóz
moj dupowóz , zakupiony od kolegi z forum :piwo:
jak w temacie jest to 80 B4 Coupe
rok 92
silnik 20 16V 137km ACE
uklad wydechowy przelotowy z tlumikiem koncowym wm sport
środek skóra i pseudo drewno , audio niewidomego pochodzenia
zawieszenie -40
w planach kompletna wymiana audio , malowanie felunku oraz wkladek reflektorow na czarno , częściowe malowanie budy, bra na maske i jeszcze pare innych zabiegów których teraz nie bede zdradzał :!: :!: :!: :!:
to co juz zrobione , to zostala rzucona na glebe na -40 , przyciemnione szybki tyl , pas na przedniej szybie , przy okazji wypadło lusterko wsteczne , felunek jak na zdjeciu ale 16", wydech zrobiony na przelot z koncowym tlumikiem WM sport,
jak w temacie jest to 80 B4 Coupe
rok 92
silnik 20 16V 137km ACE
uklad wydechowy przelotowy z tlumikiem koncowym wm sport
środek skóra i pseudo drewno , audio niewidomego pochodzenia
zawieszenie -40
w planach kompletna wymiana audio , malowanie felunku oraz wkladek reflektorow na czarno , częściowe malowanie budy, bra na maske i jeszcze pare innych zabiegów których teraz nie bede zdradzał :!: :!: :!: :!:
to co juz zrobione , to zostala rzucona na glebe na -40 , przyciemnione szybki tyl , pas na przedniej szybie , przy okazji wypadło lusterko wsteczne , felunek jak na zdjeciu ale 16", wydech zrobiony na przelot z koncowym tlumikiem WM sport,
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Rafał
- Model: Audi 80 B1
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 6A
- goldstarb3
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- goldstarb3
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
trzeba mieć silnik i się przekonać na własnej skórze ogólnie tragedii niema ale ja lubie jak mi działa wszystko jak w zegarku szwajcarskim... a ACE chodziło jak Casiogoldstarb3 pisze:co w ACE niby takiego złego? mechaniczny wtrysk? mnie to nie przeszkadza. nawet kiedys bylem napalony na jedną 80 z ACE.
no tak teraz smiga po lbn :mrgreen:
a to tak w ramach tego ze nie moge dodac jeszcze ogloszenia w dziale gielda :cry:
zamienie swoja kiere na kiere bez poduszki ponizej zdjecia mojej , zamiast poduszki jest zaślepka ,, jak ktos zainteresowany to porosze o zdjecie na miala z propozycja mail: maniek153@interia.pl
a to tak w ramach tego ze nie moge dodac jeszcze ogloszenia w dziale gielda :cry:
zamienie swoja kiere na kiere bez poduszki ponizej zdjecia mojej , zamiast poduszki jest zaślepka ,, jak ktos zainteresowany to porosze o zdjecie na miala z propozycja mail: maniek153@interia.pl
Tak ,to moje byłe Coupe.
Jak juz wiecie auto dostalo drugi silnik z 6A(136 KM) na ACE(140 KM).
Nie bylo okazji przedstawic auto na forum(leniwy jestem :mrgreen: ),ale zrobił to ktos inny.
W aucie założyłem skóre z S2,kierownice S-line,spryski S2,zderzak S2 juz był,były tez soczewki nowe,ale Mariusz nie chciał(bo chciałem pare zł za nie ,ale mysle że wkrótce wpadna,bo bez nich jakos tak łyso)
Pozwole zamieścić pare fotek jak jeszcze była u mnie
Zapomniales dodać że posiada szklany szyberdach z regulacja w 6 pozycjach,co jest rarytasem,a dodatkowo klimatronic(rzadko spotykany w wersji z szyberdachem),komp AC/BC,szyby 2x.
Dbaj o nią.A ja to sprawdze :mrgreen:
Jak juz wiecie auto dostalo drugi silnik z 6A(136 KM) na ACE(140 KM).
Nie bylo okazji przedstawic auto na forum(leniwy jestem :mrgreen: ),ale zrobił to ktos inny.
W aucie założyłem skóre z S2,kierownice S-line,spryski S2,zderzak S2 juz był,były tez soczewki nowe,ale Mariusz nie chciał(bo chciałem pare zł za nie ,ale mysle że wkrótce wpadna,bo bez nich jakos tak łyso)
Pozwole zamieścić pare fotek jak jeszcze była u mnie
Zapomniales dodać że posiada szklany szyberdach z regulacja w 6 pozycjach,co jest rarytasem,a dodatkowo klimatronic(rzadko spotykany w wersji z szyberdachem),komp AC/BC,szyby 2x.
Dbaj o nią.A ja to sprawdze :mrgreen: