AUDI B4 NG CABRIO
Wyszło wspaniale fotele pochodzą chyba z najnowszego Audi TT kierownica chyba też i pasuje świetnie (podoba mi się, sam bym sobie taką zapodał).
http://allegro.pl/fotele-kanapy-skora-a ... 09736.html
A co do lusterek też mi nie pasują w 100%, ale też nie szpecą, więc raczej kwestia gustu.
Lakier piękny!
A dlaczego nie na bentleyach? Te felgi troszkę biedniej wyglądają
Stuningowałeś coś zawieszenie AR? Czy zostało takie jak z momentu gdy wrzucałeś filmiki?
http://allegro.pl/fotele-kanapy-skora-a ... 09736.html
A co do lusterek też mi nie pasują w 100%, ale też nie szpecą, więc raczej kwestia gustu.
Lakier piękny!
A dlaczego nie na bentleyach? Te felgi troszkę biedniej wyglądają
Stuningowałeś coś zawieszenie AR? Czy zostało takie jak z momentu gdy wrzucałeś filmiki?
koła bentleye azure trafily mi sie taki komplet, mam jeszcze continetale gt ale to spokojnie. Projekt nie jest ukonczony brakuje mi czasu a chciałem wyjechać na sezon duzo jeszcze bedzie do zmiany ale to juz na przyszły rok. Jak sie zbiore z czasem wszystko wypisze jakie zmiany wprowadzilem krok po kroku. aaa lusterka sa od audi tt tak samo jak fotele.
kubagti spko szukałem tematu o twoim Cabrio i powiem ze koła od Bentleya Azure robia robote. Poki co to czekam na więcej fotek bo projekt zacny. To chyba pierwsze Cabrio Airride w PL. Kiera zapewne jest z Audi TT. Deska poliftowa ma zachodzace na siebie dolne partie i wydziabaną dziure na czujnik od klimy na samej górze. Felgi na Bentleyu. Auto miażdzy. 8-)
udało mi sie wrzucic wiecej zdjec
kolor oryginalny ly7p
kola bentley azure 19' 5x120
lusterka zew. audi tt
kierownica tt
fotele przod nowe tt
radio concert 23 cm z tt
zmian jest duzo wiecej o których juz teraz nie pamietam a napewno mialy wpływ na kompozycje calego auta.
zdjecia robione telefonem stad marna jakosc a w niedługim czasie bedzie coś swierzszego w innej konfiguracji kół.
kolor oryginalny ly7p
kola bentley azure 19' 5x120
lusterka zew. audi tt
kierownica tt
fotele przod nowe tt
radio concert 23 cm z tt
zmian jest duzo wiecej o których juz teraz nie pamietam a napewno mialy wpływ na kompozycje calego auta.
zdjecia robione telefonem stad marna jakosc a w niedługim czasie bedzie coś swierzszego w innej konfiguracji kół.