Audi 80 B4 RS2 Look by Żeton TDI SPRZEDAM CAŁA lub CZESCI
dydo85 dzięki za dobre słowo i foto
kolczat aż miło czytać ze ktoś rozumie moje podejście do kupna auta za taka $$$$$$
ATLAS fajnie ciesze się ze się spodobało szkoda ze nie moglem obejrzeć twojej na live a co do reszty wypowiedzi to auto na weekend i zloty tak wiec nie musi mieć nie wiadomo ile mocy to co jest wystarcza do dobrego lansu z leniuchem na pokładzie
mikoPKK99 tak jest automatik i chciał bym żeby tak zostało w drodze powrotnej trochę czasu spędziliśmy w autostradowym korku dokładnie 7km korka wtedy doceniamy takie wynalazki jak automat
kolczat aż miło czytać ze ktoś rozumie moje podejście do kupna auta za taka $$$$$$
ATLAS fajnie ciesze się ze się spodobało szkoda ze nie moglem obejrzeć twojej na live a co do reszty wypowiedzi to auto na weekend i zloty tak wiec nie musi mieć nie wiadomo ile mocy to co jest wystarcza do dobrego lansu z leniuchem na pokładzie
mikoPKK99 tak jest automatik i chciał bym żeby tak zostało w drodze powrotnej trochę czasu spędziliśmy w autostradowym korku dokładnie 7km korka wtedy doceniamy takie wynalazki jak automat
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
proponowalem mu springi z bagaznika dydo to nie chcial <:P>
ps: a oto dowod jakie wrazenie robisz na Slazakach, no i nie tylko oczywiscie:
http://imageshack.us/photo/my-images/40 ... 630qp.jpg/
znalezione na vwslask.pl
ps: a oto dowod jakie wrazenie robisz na Slazakach, no i nie tylko oczywiscie:
http://imageshack.us/photo/my-images/40 ... 630qp.jpg/
znalezione na vwslask.pl
witam niestety wybił sądny dzień dla mojego ciuciu a mianowicie dzisiaj jadać w trasie audiczka pokazała rogi przestała jechać a turbinka wyciągalna sobie olej z miski do tego wszystkiego okazało się ze głowica pękła tak wiec same wypasy dzisiaj mnie spotkały a na deser wiezdrzajac na podwórko do mechaniora zerwałem wszystkie osłony spod auta jesli uda mi się ja wskrzesić do VW-Mani to pojadę a potem będzie do SPRZEDANIA fotki na dniach jak już będzie wszystko rozbebeszone :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK