narazie nie ma co gadać... czekamy na efekty <ok>
coupe typ 89 by irekkstan
- Apocalipto
- Forum Audi 80

- Kontakt:
i kolejny ulep wyjedzie na nasze drogi i bedzie stwarzał zagrozenie na drodze
chłopie ja kupiłem w pazdzierniku coupe anglika w stanie idealnym za 2000zł
angol wsadził mase kasy w to auto niemówiac juz o tym ze był w nim zderzak z s2
nowe zawieszenie na power flax amory nowe tracze nacinane i nawiercan klocki itp
sprzedał bo padła chłodniczka nagrzewnicy a to unich kosztowna wymiana
a ty lepisz grata z 2 złomów w dodatku w gazie
chłopie ja kupiłem w pazdzierniku coupe anglika w stanie idealnym za 2000zł
angol wsadził mase kasy w to auto niemówiac juz o tym ze był w nim zderzak z s2
nowe zawieszenie na power flax amory nowe tracze nacinane i nawiercan klocki itp
sprzedał bo padła chłodniczka nagrzewnicy a to unich kosztowna wymiana
a ty lepisz grata z 2 złomów w dodatku w gazie
- Apocalipto
- Forum Audi 80

- Kontakt:
gruszek01, czerwony niejest w złym stanie. Jak tak twierdzisz, że ta czerwona to będzie ulep, to wychodzi z tego co piszesz, że większość aut z forum to "ulepy". Niektórzy więcej klamotów przekładają i to też mamy nazywać ''ulepami'' :?: To, że tanio się trafiło couope na części to chyba dobrze, bo i do sedana mi się oberwie trochę częśći. Zobacz temat Trepka gdzie przekłada wszystko z b4 do b3. Więc trochę się zastanów co piszesz.
Nie każdy ma kasy jak lodu, a młody chce się też trochę pobawić przy coupe i zrobić ją dla siebie a nie zlepić i sprzedać. Czerwona niemiała nigdy dzwona konkretnego, podłużnice całe, jedynie tył lekko dostał.
Nie każdy ma kasy jak lodu, a młody chce się też trochę pobawić przy coupe i zrobić ją dla siebie a nie zlepić i sprzedać. Czerwona niemiała nigdy dzwona konkretnego, podłużnice całe, jedynie tył lekko dostał.
- Apocalipto
- Forum Audi 80

- Kontakt:
Dziś skończyłem lampy przód i tył. Przód został przyciemniony i polepione uchwyty (standardowo) a tył lampy (od coupe czarnej) pozbawione farby i przepolerowane.
Dziś znajomy miał pomalować błotnik i zderzak. Ogólnie cała audi została wypolerowana i pozmieniane niektóre połamane elementy wnętrza. W sobotę poskładanie całości i przyprowadzenie do domu bo stoi 30km od domu u znajomego.
Foto lamp
![Obrazek]()
Dziś znajomy miał pomalować błotnik i zderzak. Ogólnie cała audi została wypolerowana i pozmieniane niektóre połamane elementy wnętrza. W sobotę poskładanie całości i przyprowadzenie do domu bo stoi 30km od domu u znajomego.
Foto lamp

- Apocalipto
- Forum Audi 80

- Kontakt:
- Apocalipto
- Forum Audi 80

- Kontakt:
Kolejnym krokiem będzie założenie el. szyb i poskładanie wnętrza 
Polerka całości mechaniczne
Polerka całości mechaniczne
Ostatnio zmieniony 15 lip 2011, 22:23 przez Apocalipto, łącznie zmieniany 1 raz.
- Apocalipto
- Forum Audi 80

- Kontakt:
- Apocalipto
- Forum Audi 80

- Kontakt: