[90 B3 2,2E KV]
[90 B3 2,2E KV]
Audi 90 2.2E o oznaczeniu KV czyli o mocy 136KM z instalacją LPG z 1989r.
Autko nabyłem od drugiego właściciela ( było ich tylko dwóch i to w PL) W stanie lekko zaniedbanym. Lakier od 3 lat nie widział pasty, wosku itp. Mył go chyba tylko deszcz. Natomiast technicznie Audiczka była 100% sprawna. Nie zostawia plamy po sobie na parkingu, zawieszenie jest w bardzo dobrym stanie. Z ciekawości ostatnimi czasy(wczoraj) pojechałem na stację diagnostyczną przejechać przez ścieżkę. Okazało się, że jedynie w lewym tylnym kole jest słaby ręczny i to wszystko. Miałem już nie jedno Audi ale mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że to jest najlepsze. Zdjęcia nie oddają wyglądu rzeczywistego. Na żywo wygląda o wiele lepiej.
Auto bezwypadkowe. Wszystkie szybki oryginalne(prócz przedniej).
Pewnie zapytacie co Audi ma na pokładzie oto i lista wyposażenia:
- wspomaganie kierownicy
- ABS
- centralny zamek
- tempomat
- radio
- 6 oryginalnych głośników Audi + Audi DUO SOUND SYSTEM
- fotele kubełkowe
- podłokietnik
- elektryczne lusterka
- halogeny
- roletę tylnej szyby
- alufelgi oryginalne Audi 5szt.
- instalacja gazowa
Do zobaczenia na zlocie
Oceniajcie;)
Autko nabyłem od drugiego właściciela ( było ich tylko dwóch i to w PL) W stanie lekko zaniedbanym. Lakier od 3 lat nie widział pasty, wosku itp. Mył go chyba tylko deszcz. Natomiast technicznie Audiczka była 100% sprawna. Nie zostawia plamy po sobie na parkingu, zawieszenie jest w bardzo dobrym stanie. Z ciekawości ostatnimi czasy(wczoraj) pojechałem na stację diagnostyczną przejechać przez ścieżkę. Okazało się, że jedynie w lewym tylnym kole jest słaby ręczny i to wszystko. Miałem już nie jedno Audi ale mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że to jest najlepsze. Zdjęcia nie oddają wyglądu rzeczywistego. Na żywo wygląda o wiele lepiej.
Auto bezwypadkowe. Wszystkie szybki oryginalne(prócz przedniej).
Pewnie zapytacie co Audi ma na pokładzie oto i lista wyposażenia:
- wspomaganie kierownicy
- ABS
- centralny zamek
- tempomat
- radio
- 6 oryginalnych głośników Audi + Audi DUO SOUND SYSTEM
- fotele kubełkowe
- podłokietnik
- elektryczne lusterka
- halogeny
- roletę tylnej szyby
- alufelgi oryginalne Audi 5szt.
- instalacja gazowa
Do zobaczenia na zlocie
Oceniajcie;)
Ostatnio zmieniony 19 lip 2011, 19:46 przez havai89, łącznie zmieniany 1 raz.
to nie jest 2.2KV tylko 2.3NG :!: pamiętam go z allegro .. pod tymi chromami na rantach błotników pewnie kryją sie parchy jak w większosci 90tek ... czy wszystko jest ok ? przedni lewy błotnikl mi sie mocno nie podoba wg mnie był lakierowany .. i to nie w fabryce :mrgreen: i ta listewka na nim .. smiesznie dorobiona i gdzie ma grill od 90 ?
Ostatnio zmieniony 18 lip 2011, 18:38 przez duo, łącznie zmieniany 3 razy.
duo pisze:to nie jest 2.2KV tylko 2.3NG :!: pamiętam go z allegro .. pod tymi chromami na rantach błotników pewnie kryją sie parchy jak w większosci 90tek ... czy wszystko jest ok ? przedni lewy błotnikl mi sie mocno nie podoba wg mnie był lakierowany .. i to nie w fabryce :mrgreen: i ta listewka na nim .. smiesznie dorobiona i gdzie ma grill od 90 ?
No.1 To jest kolego 2.2KV. 2.3NG ma inny przepływomierz.
No.2 Na rantach błotników trochę rudej się pokazało fakt. Z tą wsią naklejoną trzeba sobie poradzić ale na razie nie ma czasu.
No.3 Na aucie na prawym tylnym nadkolu oraz w górnej części drzwi (w pasie od szyby po klamkę) widać inny odcień lakieru co było spowodowane otarciem. Poprzedni właściciel pokazywał mi zdjęcia.
No.4 A z czego to jest grill znawco skoro nie z Audi 90 B3???
PS. Opis może i tak brzmi obiecuję że nad nim popracuję;)
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
duo pisze:sam sie ucz jak nawet nie masz pojęcia jaki ma być grill w 90tce :!: KV buahahahah z vacum i elektryką w rodzielaczu HAHAHAHAHA :!: ile miałeś w życiu 90tek ? ja miałem ich więcej niż Ty masz lat .. pozdrawiam :!:
Przyjedź, zobacz, pogadamy. Jak wyjaśnisz oznaczenia na bloku silnika?? Oryginalne naklejki w bagażniku też sobie ktoś przykleił ?? Może po prostu mało widziałeś;)