Audi Cabriolet, czarna perła
Audi Cabriolet, czarna perła
Witam Klubowiczów,
przedstawiam "kawałek" pięknych wspomnień,
myślę że jeszcze powróce z tym wspomnieniami w postaci białej perły,
sprzedane :-|
Pozdrawiam
przedstawiam "kawałek" pięknych wspomnień,
myślę że jeszcze powróce z tym wspomnieniami w postaci białej perły,
sprzedane :-|
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 19 kwie 2009, 22:15 przez teeree, łącznie zmieniany 1 raz.
- Daniello85
- Audi 80 Klub
- hołard
- Forum Audi 80
- Imię: Piotr
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2,2 AAN
Niezła sztunia :mrgreen: rozumiem że wstawiłeś zderzak cabrio i lusterka rs2 no nieźle, nieźle i soczwki też są Jak sie smiga automatem (mocno zamula?) A co do felg to moim zdaniem tylko jakiś konkretny parapet wchodzi w grę (cabrio jest wymagające ) Np: brock B1. Gratuluje jeszcze raz świetnej gabloty. Pozdrawiam
-
- Forum Audi 80
Wymieniłem zderzaki na nowszy model cabrio 98-00, lusterka od porsche (rs2 ma inne stopki, lewe lustro trzeba jeszcze spilowac i bedzie okey),hołard
Niezła sztunia rozumiem że wstawiłeś zderzak cabrio i lusterka rs2 no nieźle, nieźle i soczwki też są Jak sie smiga automatem (mocno zamula?) A co do felg to moim zdaniem tylko jakiś konkretny parapet wchodzi w grę (cabrio jest wymagające ) Np: brock B1. Gratuluje jeszcze raz świetnej gabloty. Pozdrawiam
[no i tak to jest zmienilem zderzaki i juz czuje maly nie dosyt co do przedniego zderzaka, ze to nie jest od rs2:), dlatego tez z malowaniem sie troche wstrzymam moze uda sie gdzies trafic w dobrej cenie], soczewki juz były- cale szczescie ominal mnie ten wydatek:D
jak sie jezdzi automatem? dziecinnie prosto:) ale nie narzekam myśle ze automat to najlepsze co moze być,,,, fakt ze nie ma takiego przyspieszenia jak manual, 1 czy 2 sekundy zabardzo by mnie nie zbawily, a i komfort z automatu wiekszy (ot takie moje zdanie)
mowisz Brock B1- no felga ladna, wrecz idealna do audi 80, z tego co widze i slysze wrecz klasyczna:) ale zakladajac brocki B1 dobrze by bylo obnizyc zawieszenie, czego ja nie zrobie, dlatego wybor padl na pelne kolo bez rantu czyli 'mam nuvo' , jakos najbardziej cieszy moje oko:)
dzieki za odpowiedzi,
Pozdrawiam w poniedzialkowy poranek /niebo zachmurzone
przonosze wątek ''odszkodowania''
poczatek na 3stronie : viewtopic.php?t=5270
Witam klubowiczów,
po dlugim oczekiwaniu na odpowiedz od ubezpieczyciela (w poniedziałek minie 2miesiace od zgloszenia szkody), wczoraj czyli w czwartek(06.09) dzwoniąc do Hestii oznajmili mi ze wyliczyli szkode na 8200zl i ze jesli coś jeszcze dojdzie z uszkodzen to bedzie szkoda calkowita,
dziwna sprawa, oficjalne pismo co do wyceny i od jakiej wartosci przed wypadkiem to liczyli, dostane poczta około sroda/czwartek, poniewaz Pan ktory zajmuje sie tą sprawą jest na urlopie:)
powiem tak że 8200 wcale mnie nie zadowala... i wydaje mi sie to mało,
z czystej ciekawosci zadzwonilem dzis do serwisu Audi, z pytaniem o ceny tego co ubezpieczyciel zaliczyl do wymiany, i za same części wyszło ponad 16tys, wiem ze na tyle nie mam co liczyc, bo cabrio nie jest pierwszej mlodosci, ale z tego co sie orientuje ubezpieczyciel powinnien płacic 50% ceny części w serwisie [jesli sie myle, niech mnie ktos poprawi]
juz wiem że na 100% będe się odwoływał, biore niezaleznego rzeczoznawce , i zobaczymy co dalej.....
ogolnie to ostrzegam przed hestią, od 4 pelnych tygodni byłem zwodzony, i przesuwano termin pierwszych wyliczeń, dzwoniąc 2 razy w tygodniu, i w odpowiedzi slyszalem do konca tygodnia powinno byc u Pana i tak przez blisko miesiac, te laski ktore odbierały telefony tlumaczyly sie z eone niewiedża czemu to tak dlugo trwa, eh szkoda gadac, ,,
Pozdrawiam
poczatek na 3stronie : viewtopic.php?t=5270
Witam klubowiczów,
po dlugim oczekiwaniu na odpowiedz od ubezpieczyciela (w poniedziałek minie 2miesiace od zgloszenia szkody), wczoraj czyli w czwartek(06.09) dzwoniąc do Hestii oznajmili mi ze wyliczyli szkode na 8200zl i ze jesli coś jeszcze dojdzie z uszkodzen to bedzie szkoda calkowita,
dziwna sprawa, oficjalne pismo co do wyceny i od jakiej wartosci przed wypadkiem to liczyli, dostane poczta około sroda/czwartek, poniewaz Pan ktory zajmuje sie tą sprawą jest na urlopie:)
powiem tak że 8200 wcale mnie nie zadowala... i wydaje mi sie to mało,
z czystej ciekawosci zadzwonilem dzis do serwisu Audi, z pytaniem o ceny tego co ubezpieczyciel zaliczyl do wymiany, i za same części wyszło ponad 16tys, wiem ze na tyle nie mam co liczyc, bo cabrio nie jest pierwszej mlodosci, ale z tego co sie orientuje ubezpieczyciel powinnien płacic 50% ceny części w serwisie [jesli sie myle, niech mnie ktos poprawi]
juz wiem że na 100% będe się odwoływał, biore niezaleznego rzeczoznawce , i zobaczymy co dalej.....
ogolnie to ostrzegam przed hestią, od 4 pelnych tygodni byłem zwodzony, i przesuwano termin pierwszych wyliczeń, dzwoniąc 2 razy w tygodniu, i w odpowiedzi slyszalem do konca tygodnia powinno byc u Pana i tak przez blisko miesiac, te laski ktore odbierały telefony tlumaczyly sie z eone niewiedża czemu to tak dlugo trwa, eh szkoda gadac, ,,
Pozdrawiam