audi achtzig avant by dydo, powrót do przeszłosci.
Kolczat, jutro Ci je zrobie jak nie zapomne
Niki, przeciez jest foto bez stopu, chyba trzeba dilera zmienic :roll:
a wiec tak dzis moge w końcu oficjalnie pochwalic sie AC/BC które juz sprawnie działa <ok> pomoc juga i Dyzia o to kilka fotek
a co do wycieraczki to pomysle... bo dzis przez przypadek ja załaczyłem i jak sie okazało haczy o spojler i lampe :evil: wiec albo pojdzie out albo kupie krótsze pióro :roll:
Niki, przeciez jest foto bez stopu, chyba trzeba dilera zmienic :roll:
a wiec tak dzis moge w końcu oficjalnie pochwalic sie AC/BC które juz sprawnie działa <ok> pomoc juga i Dyzia o to kilka fotek
a co do wycieraczki to pomysle... bo dzis przez przypadek ja załaczyłem i jak sie okazało haczy o spojler i lampe :evil: wiec albo pojdzie out albo kupie krótsze pióro :roll:
- wampir1988
- Audi 80 Klub
nie dokładne doczytanie i sygnał spalania zamiast wpiety w pin 9 został wpiety w pin 49 i dlatego były takie shizywampir1988 pisze:noom ładnie napisz jeszcze co było nie tak że pokazywało wcześniej głupoty??
matii62, porównywałem z joandaw i wybicia miały wszytkie te same, tylko ze on miał troszku inne wyciecie na lampe bo ma helle a ja mam valeo, z tego co pamietam było na niej made in austria i była ona sciągnieta z klapy avanta który przyjechał z DE.
Metal sa plany zeby w tym roku jeszcze Dynów odwiedzic lecz nie wiem dokładnie kiedy...
- wampir1988
- Audi 80 Klub