[90 B3 2,2E KV]
Marcin_89 pisze:Kolego masz spoko auto, mnie się podoba. Na plus oczywiście 5 cylindrów.
PS.
I nie przejmuj się opiniami "znawców" , bo oni wiedzą wszystko.
Zabiją cię nawet za to, że nazwiesz auto - Audi 80 B4 Coupe, a nie Audi Coupe.
Ale jak jest jakiś problem czy coś, to cisza, nikt nic nie wie
Masz sporo racji. Co z tego, że ktoś miał więcej 90 niż ja mam lat. Ja miałem więcej aut niż on ma lat. A w garażu siedziałem od 10 roku życia patrząc jak ojciec naprawia samochody. Trochę wiem, ale nie wszystko. Pozdr
blok jest taki sam powiedzmy a naklejka co ma do czego ? w zime u mnie w miescie było do sprzedania audi 90 quattro 2.3 1991 .. pojechałem ogładać i sie okazało ze to nie było 1991 tylko 1987 i nie 2.3 tylko 2.2 spisałem vin i pojechalem do kolegi do aso .. i co ? wyszło ze po vinie to jest 1990 1.6 gaźnik .. jedyne co to sie kolor zgadzał :!: dziwi mnie to ze tak sie upierasz nie majac zielonego pojęcia na temat 90tek.
A może miał przebijane numery, poza tym nie było 1.6 w quattro. Nie widziałeś więc podłogi z tyłu, czy co.duo pisze: w zime u mnie w miescie było do sprzedania audi 90 quattro 2.3 1991 .. pojechałem ogładać i sie okazało ze to nie było 1991 tylko 1987 i nie 2.3 tylko 2.2 spisałem vin i pojechalem do kolegi do aso .. i co ? wyszło ze po vinie to jest 1990 1.6 gaźnik .. jedyne co to sie kolor zgadzał
to było nawiazanie do jego naklejki w bagażniku moze se nakleić i AAN a podmaską mieć RA i co tez sie bedzie kłocić ze nie mamy racji ? <ok>Marcin_89 pisze:A może miał przebijane numery, poza tym nie było 1.6 w quattro. Nie widziałeś więc podłogi z tyłu, czy co.duo pisze: w zime u mnie w miescie było do sprzedania audi 90 quattro 2.3 1991 .. pojechałem ogładać i sie okazało ze to nie było 1991 tylko 1987 i nie 2.3 tylko 2.2 spisałem vin i pojechalem do kolegi do aso .. i co ? wyszło ze po vinie to jest 1990 1.6 gaźnik .. jedyne co to sie kolor zgadzał
Było już na ten temat... zerknijcie tu <ok>
https://audi80.pl/b3-22-23-jak-odroz ... vt5219.htm
https://audi80.pl/b3-22-23-jak-odroz ... vt5219.htm
i jeszcze jedna rzecz ktora mi umknela czytajac ten gorący temat .. w C3 nie było KVek .... nasz kolega-znawca nawet nie wie co ma i co miał .. i to jest przeciętny fan marki audi jakich spotykam na codzień .. na dodatek nie ma racji i jeszcze skacze starszym do oczu .. ale spoko nie gniewam sie rozumiem, kazdy by sie zdenerwował jakby sie okazało ze kupił ulepa, POZDRAWIAM i ŻYCZĘ POWODZENIA :mrgreen:
duo pisze:i jeszcze jedna rzecz ktora mi umknela czytajac ten gorący temat .. w C3 nie było KVek .... nasz kolega-znawca nawet nie wie co ma i co miał .. i to jest przeciętny fan marki audi jakich spotykam na codzień .. na dodatek nie ma racji i jeszcze skacze starszym do oczu .. ale spoko nie gniewam sie rozumiem, kazdy by sie zdenerwował jakby sie okazało ze kupił ulepa, POZDRAWIAM i ŻYCZĘ POWODZENIA :mrgreen:
W C3 miałem KV-kę bo ją sam tam włożyłem kolego. Kolektor miałem identyczny jak tu. Miałem również 2.3NG i jakoś Vacum tam nie widziałem.
PS.
A ulepem to Ty jeździsz, kupujesz jakieś złomy i składasz w jedno dobre, a reszta na złom. Takim właśnie jesteś fanem marki, że zamiast ratować wyrzucasz jak śmieci do kontenera codziennie rano. Ja w przeciwieństwie do Ciebie kocham stare samochody, a grupę VAG szczególnie. Mało widziałeś a wszystkie rozumy świata zjadłeś.
W dowodzie jest 2.2 , na tabliczce również ( zrobię jutro zdjęcie), na bloku także jest oznaczenie KV.andi77 pisze:z Pewnością to NG.A co do tych dodatkowych przewodów... to w NG też występowały.
Jeżeli w dowodzie rej. jest 2.2 (oraz na tabliczce znamionowej)... to proponuję odczytać oznaczenie wybite w bloku silnika.
wszystko to prawda .. taka sama jak to Twoje KV :mrgreen: ... w C3 NG tez nie montowanohavai89 pisze:duo pisze:i jeszcze jedna rzecz ktora mi umknela czytajac ten gorący temat .. w C3 nie było KVek .... nasz kolega-znawca nawet nie wie co ma i co miał .. i to jest przeciętny fan marki audi jakich spotykam na codzień .. na dodatek nie ma racji i jeszcze skacze starszym do oczu .. ale spoko nie gniewam sie rozumiem, kazdy by sie zdenerwował jakby sie okazało ze kupił ulepa, POZDRAWIAM i ŻYCZĘ POWODZENIA :mrgreen:
W C3 miałem KV-kę bo ją sam tam włożyłem kolego. Kolektor miałem identyczny jak tu. Miałem również 2.3NG i jakoś Vacum tam nie widziałem.
PS.
A ulepem to Ty jeździsz, kupujesz jakieś złomy i składasz w jedno dobre, a reszta na złom. Takim właśnie jesteś fanem marki, że zamiast ratować wyrzucasz jak śmieci do kontenera codziennie rano. Ja w przeciwieństwie do Ciebie kocham stare samochody, a grupę VAG szczególnie. Mało widziałeś a wszystkie rozumy świata zjadłeś.