B4 80 Cabrio by Cino
B4 80 Cabrio by Cino
Witam wszystkich z racji ze wlasnie zalogowalem sie na tej stronie postanowilem pokazac wam autko ktorym sie zaczalem od lipca 2007r. poruszac po Wrocławskich i Zamojskich ulicach
-rok. 1993
-przy zakupie 205.000km teraz juz 215.000km
-zagazowana, nowa sekwencja
-alarm z mikrofala dwustrefowa
-podgrzewane fotele, wspomaganie, itd
silnik V6 2.8 :mrgreen:
no i teraz kilka foteczek:
02.wrzesien.2007r Lublin:
02.wrzesien.2007r. Świdnik:
sierpien. 2007r. Karpacz (3x cabrio z nienacka):
lipiec 2007r. Wrocław (zaraz po zakupie):
lipiec.2007r. Zamość:
Bedzie kasa to i beda jakies mody, moze zderzak przedni, lampy raczej zostana dojdzie tylko xenon, nowy dach na nowy sezon i nowe felasie moze AZEV 17, 18.
Na ta chwile wydech-kwasowka raczej caly, wywale kata itd., filterek
Prosze o komentarze i te negatywne i te pozytywne, pozdrawiam i do-zo na jakims spocie
-rok. 1993
-przy zakupie 205.000km teraz juz 215.000km
-zagazowana, nowa sekwencja
-alarm z mikrofala dwustrefowa
-podgrzewane fotele, wspomaganie, itd
silnik V6 2.8 :mrgreen:
no i teraz kilka foteczek:
02.wrzesien.2007r Lublin:
02.wrzesien.2007r. Świdnik:
sierpien. 2007r. Karpacz (3x cabrio z nienacka):
lipiec 2007r. Wrocław (zaraz po zakupie):
lipiec.2007r. Zamość:
Bedzie kasa to i beda jakies mody, moze zderzak przedni, lampy raczej zostana dojdzie tylko xenon, nowy dach na nowy sezon i nowe felasie moze AZEV 17, 18.
Na ta chwile wydech-kwasowka raczej caly, wywale kata itd., filterek
Prosze o komentarze i te negatywne i te pozytywne, pozdrawiam i do-zo na jakims spocie
KORU przyznam ci sie ze akurat jestem zadowolony z tego ze mam skladany dach recznie, 10 sek i po sprawie a co do elektryki to ponoc strasznie sie chrzani a dorwac jakis zamiennik to juz slone pieniadze sie placi, takze ja nie mam stresy ze otworzy sie w polowie i sie zatnie no i bagaznik ciut wiekszy nie na jeden komplet kiji golfowych tylko na dwa. pozdrawiam i dzieki za wypowiedzi
- Daniello85
- Audi 80 Klub
-
- Forum Audi 80
Dzieki koledzy, jasne ze dodam 17 lub 18" max ale pewnie beda 17-tki na nowy sezon tylko ten rozstaw 4x108 jest nieciekawy.... narazie to AZEV`y podobaja mi sie z rancikiem oczywiscie no i felasie od porsche ale cena mnie odstrasza, a moze wy cos proponujecie???? ja za krotko w tym siedze, pewnie macie wieksze doswiadczenie wiec chetnie wyslucham porad , pozdro