[b3 2.0 3a] prodżekt żaba zakończony...
małolat, MIODEK, nie pamietam zeby ktos nam robil jakies zdjecia :lol:
julekF1, efekt jest powalajacy ale jak chcesz zeby graty caly czas byly czysciutkie to trzeba codziennie je szczotkowac Osobiscie nie utrzymuje sterylnych warunkow w jadzce i paproszki mi nie przeszkadzaja :mrgreen:
Swoja droga, niezle zglebily mi tyl te bro w bagazniku <ok>
julekF1, efekt jest powalajacy ale jak chcesz zeby graty caly czas byly czysciutkie to trzeba codziennie je szczotkowac Osobiscie nie utrzymuje sterylnych warunkow w jadzce i paproszki mi nie przeszkadzaja :mrgreen:
Swoja droga, niezle zglebily mi tyl te bro w bagazniku <ok>
MarcinC, taa trzeba bylo tylek podciac :mrgreen: Tak na serio to blenda chyba lezala w stawie i zrobila sie matowa, polerka zrobila robote <ok> Caly tyl z koniecznosci bede musial okleic folia bo blenda jest w stanie agonalnym i moze folia zatawi problem, a jak nie zywica i lepie wszystko od nowa :roll:
Tyl w tym roku podobnie jak reszta autka nie doczeka sie prostowania/lakieru, lato powili sie konczy i nie ma sensu poza tym wpadl mi do glowy chyba dobry pomysl i ten kolor tu nie podejdzie
Marcin19l, dopoki oooo nie bedzie ogarniete lakierniczo bedzie wygladac jak ulep ale dzieki za dobre slowo <ok>
Pzdr
Tyl w tym roku podobnie jak reszta autka nie doczeka sie prostowania/lakieru, lato powili sie konczy i nie ma sensu poza tym wpadl mi do glowy chyba dobry pomysl i ten kolor tu nie podejdzie
Marcin19l, dopoki oooo nie bedzie ogarniete lakierniczo bedzie wygladac jak ulep ale dzieki za dobre slowo <ok>
Pzdr