[coupe quattro] rajdowanie film str. 38
Mam takiego samego Clariona. Radio fajnie współgra z podświetleniem i dysponuje mega nowoczesną technologią jak na Audi 80 <ok>
Ja bym nie trzymał się kurczowo oryginału, bo to już oryginałem nie jest. Trzeba było wszystko wymienić razem z boczkami, bo boczki wyglądają tragicznie w porównaniu z fotelami.
Pomimo tego daję dużego plusa.
Ja bym nie trzymał się kurczowo oryginału, bo to już oryginałem nie jest. Trzeba było wszystko wymienić razem z boczkami, bo boczki wyglądają tragicznie w porównaniu z fotelami.
Pomimo tego daję dużego plusa.

koszt odratowania foteli to 1200 złotyszuan pisze:dobrze jest, napisz jaki koszt obszycia foteli?
boczki też będą odratowane jak tylko Pan wróci z wakcjizserty pisze: Trzeba było wszystko wymienić razem z boczkami, bo boczki wyglądają tragicznie w porównaniu z fotelami.
Słonik uszczelka kosztowała mnie 40pln kolega zamawia wszystkie części bezpośrednio w ASO o ile dobrze pamiętam to chyba gdzieś w Poznaniu
boczki trzeba zdemontować i podklejić materiał na nowo.slugs pisze:Jaki masz pomysł na boczki?
Niestety, którys z poprzednich właścicieli do wyprania tapicerki użył za dużo wody i w niektórych miejscach materiał się odklejił.
A tak mają pozostać w serii czyli całe czarne drzwi i tylko kratka jako jedyny kolorowy element
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
dzialasz, nie obijasz sie. to wielgi plus.
kolorystyka obicia foteli i kalkomania na klapce jakos do mnie nie przemawiaja aczkolwiek bardzo mozliwe ze zmienie zdanie gdy zdarzy mi sie sposobnosc pozwiedzania auta z bliska. poki co zwlaszcza to ostatnie jest moim skromnym troche 'robieniem z Golfa z Audi'.
kolorystyka obicia foteli i kalkomania na klapce jakos do mnie nie przemawiaja aczkolwiek bardzo mozliwe ze zmienie zdanie gdy zdarzy mi sie sposobnosc pozwiedzania auta z bliska. poki co zwlaszcza to ostatnie jest moim skromnym troche 'robieniem z Golfa z Audi'.