[b3 1.6 TD] Wszystkie graty na sprzedaż
- wampir1988
- Audi 80 Klub
to już hardcore ale całość tak zrobiona była by miodzio obowiązkowo gwint i bbs rs tak jak piszesz. Tylko że na tym moim heblu jeszcze nie widać naturalnej rdzy i tu jest zonk po co niszczyć coś co jeszcze jest dobre. Kiedyś zakochałem się w starym Polo ale trzeba było sprzedać bo opłaty za wysokie na 2 auta a było idealnym materiałem na Rosta brakowało mi do niego tylko koła bo reszta już była idealna gleba 60/60 leżała na półce i nie doczekała się montażu.
Nie rob rosta :!: Jak chcesz zrobic cos oryginalnego to znajdz inna droge, rosty sa fajne jak sie je oglada na zdjeciach Dobry lakier na aucie zawsze bedzie Ci sie podobal a rosty po prostu wygladaja jak szroty i tym przykuwaja uwage
Ps; chyba zdejesz sobie sprawe, ze znalezc i kupic bbs rs 16/9 w rozstawie graniczy z cudem?
Ps; chyba zdejesz sobie sprawe, ze znalezc i kupic bbs rs 16/9 w rozstawie graniczy z cudem?
- wampir1988
- Audi 80 Klub
- wampir1988
- Audi 80 Klub
no jasna sprawa, wydatków się nie boję tylko stwierdzam fakty co lepiej zrobić z kasą
Kolczat, ty też się kiedyś musisz ożenić bo tyle już tych teściów masz, a jeszcze żadnej żony i dalej cały interes w cabrio pchasz (joke) :mrgreen:
A tak poza tym to dobrze jest poczytać co kto myśli na taki temat żeby nie zrobić kupy
!StaSiu, jak masz dalej tą b3 to się musimy kiedyś ugadać bo chętnie bym obejrzał co mi się z niej może przydać, a jak by było dość dużo elementów to może i bym całą wziął więc pisz PW kiedy masz czas to podjadę obadać sprawę
Kolczat, ty też się kiedyś musisz ożenić bo tyle już tych teściów masz, a jeszcze żadnej żony i dalej cały interes w cabrio pchasz (joke) :mrgreen:
A tak poza tym to dobrze jest poczytać co kto myśli na taki temat żeby nie zrobić kupy
!StaSiu, jak masz dalej tą b3 to się musimy kiedyś ugadać bo chętnie bym obejrzał co mi się z niej może przydać, a jak by było dość dużo elementów to może i bym całą wziął więc pisz PW kiedy masz czas to podjadę obadać sprawę
- wampir1988
- Audi 80 Klub