audi achtzig avant by dydo, powrót do przeszłosci.
poprawki go czekaja, wszystko zalezy ile zawoła lakiernik za poprawki a ile za całe auto... wsyztsko wyjdzie w przyszłosci tylko nie wie mczy tej blizszej czy tej dalszej... a poza tym drugiego auta w tym kolorze by nie było 8-)
jestem po nocce , zrobiłem jeszcze dwa kursy z węglem wiec teraz ide spac <ok> dobranoc
jestem po nocce , zrobiłem jeszcze dwa kursy z węglem wiec teraz ide spac <ok> dobranoc
- wampir1988
- Audi 80 Klub
jestem jak najbardziej za, ten kolorek jest zajefajny może jak by była jeszcze na nim perła to by było jeszcze lepiej.niech zostanie taki kolor jak jest
Co do anteny to myślałem że taki użytkownik CB jak ty Krzychu nigdy takiej kupy nie założy, już prędzej magnes. 3 w 1! to co ona jeszcze odbiera am/fm dla CB, radio samochodowe i co jeszcze telefon czy stacje kosmiczne :?: :mrgreen: Ciekawe jak to się będzie na drodze spisywać.
wampir1988, no niestety, tym razem bardzioej postawiłem ja wygląd niz jakośc... ale zalazło mi drugi raz bagaznik :evil: bo leciało przez uszczelke gdzie kabel przechodził, teraz nawet nie widac ze mam CB jak to mówią cos za coś
Dawid2542, łohohoh mało to one nie kosztuja no chyba ze z matiza sie troszke poreza to bedą podobne :lol:
Kolczat, tak jak na DynóVWke było wyczyszczone to Nysa sie umywał pomału a do przodu.
Dawid2542, łohohoh mało to one nie kosztuja no chyba ze z matiza sie troszke poreza to bedą podobne :lol:
Kolczat, tak jak na DynóVWke było wyczyszczone to Nysa sie umywał pomału a do przodu.
W obecnym kolorze Audic ci u nas dostatek, więc mogło by to ciekawie wyglądać. A na pewno dość oryginalnie :mrgreen:dydo85 pisze:hehe, chyba jak go umyje :mrgreen: a włąsnie bym zapomniał, wczoraj byłem po farbe na dechce i dostałem propozycje zeby pomalować avant'urnika całego na zielono tak jak felgi :shock: zaczyna mi to cały czas chodzic po głowie... :roll:
- wampir1988
- Audi 80 Klub