[90 B3 2,2E KV]
nieźle .. lepsy chyba był tylko moj kolega ktory dawno temu kupił B3 1991 z maską od B4 i zapłacił jak za B4 a było to około roku 2000 kiedy B4 chodziły ok 25000 a B3 około 15000 on dał wtedy pamietam cos lekko ponad 20 i sie cieszył z okazji ( pamietam te relacje dokoskonale bo moj ojeciec wtedy wystawił na sprzedaż B3 quattro 1989 w igła stanie ktore kosztowało 19.999 i on sie na nie czaił ale wkoncu uznał ze drogo bo za niewiele wiecej moze miec B4 pojechał i kupił ... lądnie wyszpachlowaną ośkę :mrgreen: )
a co do twoich quattro to powiem Ci tak : lepiej mieć w aucie niz w dowodzie .. takze sie nie przejmuj :mrgreen:
a co do twoich quattro to powiem Ci tak : lepiej mieć w aucie niz w dowodzie .. takze sie nie przejmuj :mrgreen:
http://otomoto.pl/audi-90-zadbana-lub-z ... 51789.html
już kolega się najeździł .. chyba sie nie doczekamy dowodu ze to jednak KV i jeszcze wprowadza ludzi w ogłoszeniu w błąd .. nawet zdjęć silnika nie dał .. jak bym po takie auto pojechał to bym ubił na miejscu i jeszcze by mi hajs za podróż i stracony czas oddał :mrgreen:
już kolega się najeździł .. chyba sie nie doczekamy dowodu ze to jednak KV i jeszcze wprowadza ludzi w ogłoszeniu w błąd .. nawet zdjęć silnika nie dał .. jak bym po takie auto pojechał to bym ubił na miejscu i jeszcze by mi hajs za podróż i stracony czas oddał :mrgreen:
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Ciekawi mnie Twoja opinia w tym momencieMarcin_89 pisze:Kolego masz spoko auto, mnie się podoba. Na plus oczywiście 5 cylindrów.
PS.
I nie przejmuj się opiniami "znawców" , bo oni wiedzą wszystko.
Zabiją cię nawet za to, że nazwiesz auto - Audi 80 B4 Coupe, a nie Audi Coupe.
Ale jak jest jakiś problem czy coś, to cisza, nikt nic nie wie
tak jak wujek duo powiedział, kozaczyli, cwaniakowali, a teraz siedzą cichą .. echh nic pokory w tej młodzieżyandi77 pisze:Ciekawi mnie Twoja opinia w tym momencieMarcin_89 pisze:Kolego masz spoko auto, mnie się podoba. Na plus oczywiście 5 cylindrów.
PS.
mentalny przywódca, duchowy przewodnik wielu ludzi na forum - wujek duo :lol:duo pisze:wujek duo
A czemu mam zmieniać swoją opinię tylko przez to, że gość sprzedaje auto?andi77 pisze: Marcin_89 napisał/a:
Kolego masz spoko auto, mnie się podoba. Na plus oczywiście 5 cylindrów.
PS.
Ciekawi mnie Twoja opinia w tym momencie
Czy jak ktoś sprzedaje auto, to nagle staje się brzydkie, zajeżdżone, bite z każdej strony?
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- luk_OP_Q89
- Forum Audi 80
A jednak okazuje się że to fura jakiejś laski :mrgreen:
http://www.24opole.pl/276085,Sprzedam-A ... zenie.html
Jeden z bardziej egzotycznych tematów,i to z mojego terenu
http://www.24opole.pl/276085,Sprzedam-A ... zenie.html
Jeden z bardziej egzotycznych tematów,i to z mojego terenu
- luk_OP_Q89
- Forum Audi 80