[Audi B3 1.8S] Paweł Łódź - chyba przyszedł czas na sprzedaż
no ładnie.... troche mnie zmotywowaliście ... do 12.08 nie mam czasu bo robie na 2 zmiany i wracam ok 21 wiec kurde w nocy... od bidy czasem trzeba sie wyspać ale później bedzie pare dni wolnego to fele wypoleruje tylko teraz temat opon mi sie kłania bo nie mam :mrgreen:
wujo1 co do chlapaczy to jest problem, bo to są do coupe ale przód pasuje lecz tył.... więc sprzedam 8-) ale mam tylnie od sedana ale B4 wiec na razie daje spokój w tym aucie w 2012 zamierzam zmienić opcje i dopiero chlapacze założę
oto małe foto przed zaczęciem polerowania... gdyby było można bez opon jeździć <rotfl>
sory.. .ale tel robione, bo skleroza nie boli ...
P.S. owiewki od kunika kupiłem i już 2 tydzień jeżdżę tylko z dwoma i jest git <czapa>
wujo1 co do chlapaczy to jest problem, bo to są do coupe ale przód pasuje lecz tył.... więc sprzedam 8-) ale mam tylnie od sedana ale B4 wiec na razie daje spokój w tym aucie w 2012 zamierzam zmienić opcje i dopiero chlapacze założę
oto małe foto przed zaczęciem polerowania... gdyby było można bez opon jeździć <rotfl>
sory.. .ale tel robione, bo skleroza nie boli ...
P.S. owiewki od kunika kupiłem i już 2 tydzień jeżdżę tylko z dwoma i jest git <czapa>
- bendinger5
- Forum Audi 80
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
w deszczu i nie tylko, bo jadąc wieczorkiem to lekko uchylając jest inna cyrkulacja powietrza i chłodzi daną osobe a nie jak sie otwiera okno kierowcy to z tyłu mają zimno a ostatnio obleciałem 700 km po polsce i to na dodatek w deszczu 70% to myślałem że jobla dostane ...pawelrybak15 pisze:Owiewki ? <rotfl>
Daj spokój z tym agro tjuninkiem <ok>
Wiem, byćmoże w deszczu się przydaje, ale wygląda to ohydnie :evil:
P.S. jak dla mnie auto ma być bardziej praktyczne niż wyglądać
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
wujo1 te chlapacze od sedana B4 na tył to nie sprzedam bo będą do następnego auta :mrgreen: chyba że znajdę w lepszym stanie ale ciężko znaleźć iż te mam używki (troche porysowane od kamyków)
pawelrybak15 mam szyber i jeżdżę mniej wiecej od maja z otwartym non stop... tylko zamykam jak wysiadam ale w mieście w korkach np. w Łodzi czy Wawie to mało co daje gdy pada i jest parno wiec otworzenie okna i zrobienie przewiewu dużo daje, a wiadomo nasze A80 sie nagrzewają szybko
pawelrybak15 mam szyber i jeżdżę mniej wiecej od maja z otwartym non stop... tylko zamykam jak wysiadam ale w mieście w korkach np. w Łodzi czy Wawie to mało co daje gdy pada i jest parno wiec otworzenie okna i zrobienie przewiewu dużo daje, a wiadomo nasze A80 sie nagrzewają szybko
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt: