[Typ89 1,8S]Kamei. Nakładka grila Votex str.84
Dobra nie bedzie dokładki ani w kolorze ani czarnej ten wyrób z laminatu jest niedopasowywalny brakuje z 0,5cm na obwodzie a że nie chce mi się teraz rzeźbić to dokładka ląduje w piwnicy, może przez zimę weźmie mnie jakaś wena i ją doprowadzę do stanu w jakim da się ją założyć.
Więc żegnaj Sport Edition, wracamy z Das Original <ok>
Więc żegnaj Sport Edition, wracamy z Das Original <ok>
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Wstałem o 7mej i rozpoczałem walkę z żywica - rezultat jest taki ze zostało do pomalowania bezbarwnym ale jest jeden plus/minus - musi być zrobiona na czarno bo pod kolor jednak za bardzo niedokładności rzucały by się w oczy.
Plus jest taki że mam ori naklejkę Kamei czerwoną więc nakleje ja na dokładkę, bedzie fajnie wyglądac widziałem kiedyś coś takiego na starym passacie. Odstaje tylko trochę z lewej strony od koła ale niedużo z prawej jest ok.
W każdym razie po montażu jako całość lipy nie będzie, mam nadzieję <ok>
Plus jest taki że mam ori naklejkę Kamei czerwoną więc nakleje ja na dokładkę, bedzie fajnie wyglądac widziałem kiedyś coś takiego na starym passacie. Odstaje tylko trochę z lewej strony od koła ale niedużo z prawej jest ok.
W każdym razie po montażu jako całość lipy nie będzie, mam nadzieję <ok>
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Tak ori jeszcze z pudełkiem była i z wycięciami na halogeny.
Różnica między podróbką a ori jest taka że podróbka jest o jakieś kilka mm mniejsza przez to że że tył dokładki satnowi jeden odlew a nie tak ja w ori ze jest doklejany.
A progi kiedyś przymierzałem ale Riegera też laminat oczywiscie i nie wiem jak w prawdziwych jest, ale żeby je założyć trzeba było usunąć te plastikowe kwadraciki na końcach progów bo o nie zachaczały. Ale podobno nawet w ori dokładkach Kamei trzeba je usunać.
Różnica między podróbką a ori jest taka że podróbka jest o jakieś kilka mm mniejsza przez to że że tył dokładki satnowi jeden odlew a nie tak ja w ori ze jest doklejany.
A progi kiedyś przymierzałem ale Riegera też laminat oczywiscie i nie wiem jak w prawdziwych jest, ale żeby je założyć trzeba było usunąć te plastikowe kwadraciki na końcach progów bo o nie zachaczały. Ale podobno nawet w ori dokładkach Kamei trzeba je usunać.
- Apocalipto
- Forum Audi 80
- Kontakt:
GerB3 pisze:A progi kiedyś przymierzałem ale Riegera też laminat oczywiscie i nie wiem jak w prawdziwych jest, ale żeby je założyć trzeba było usunąć te plastikowe kwadraciki na końcach progów bo o nie zachaczały. Ale podobno nawet w ori dokładkach Kamei trzeba je usunać.
To prawda, trzeba usunąć te elementy, bo inaczej dokładki progów są za wysoko.
Dobrze wiedzieć na 100%, dziękiApocalipto pisze:trzeba usunąć te elementy
ona jest na takich zapinkach, u mnie trzymała sie na 3ech a chyba z 15 ich jest, dokupiłem najmniejsze zapinki z plastiku trochę i obrobiłem i się trzyma, bo te ori zapinki to już raczej się nie da założyć.sztahu pisze:a ja sie tą uszczelke wymienia?
Zamawiaj, też będzie git wyglądac i maluj na czarno <ok>KoralB3 pisze:więc zamawiam do siebie : -)