B3 ABK
Tighe, robię co mogę wiadomo wszystkiego od razu nie zrobie bo nie mam tyle funduszy ..
Listwa pójdzie w kolor ale to dopiero jak będę malował spojler i poprawiał maskę
Dzisiaj puszczałem kable od jednego głośnika z tyłu jeszcze chciałem podłączyć te ori małe syczki czy cuż to tam jest .. No i w końcu otworzyłem te przeklęte drzwi,wymieniłem rygiel i materiał na boczku . :mrgreen: :mrgreen:
Teraz tylko odkładać kase na swapa <ok>
Pozdrawiam
Listwa pójdzie w kolor ale to dopiero jak będę malował spojler i poprawiał maskę
Dzisiaj puszczałem kable od jednego głośnika z tyłu jeszcze chciałem podłączyć te ori małe syczki czy cuż to tam jest .. No i w końcu otworzyłem te przeklęte drzwi,wymieniłem rygiel i materiał na boczku . :mrgreen: :mrgreen:
Teraz tylko odkładać kase na swapa <ok>
Pozdrawiam
- Audi Sport
- Forum Audi 80
Tighe, będę miał to czarne gówienko :mrgreen: co do plastiku to sam u siebie nie miałem po rozwaleniu tego .. za mocno nacisnąłem i strzeliło.. Tak więc pisz na PW ugadamy się wrzucę ci do koperty i wyślę
wiadomo ale na razie nie mam kasy na zawiasAudi Sport pisze: Felgi przyjemnie wyglądają jednak na niższym zawiasie było by znacznie lepiej
Jeżeli będę miał pewność że zostaje to będę myślałem na pewno o tym nawet tylko o ele. przodzie. Myślałem nad jakimś zestawem z allegro tylko gorzej z rączkami bym musiał szukać .Audi Sport pisze:Kiedy będą el. szybki :?:
Na allegro to możesz sobie kupić zestaw... do baniek mydlanych.KoralB3 pisze:Myślałem nad jakimś zestawem z allegro tylko gorzej z rączkami bym musiał szukać .
Nie ma co sie pchać w te badziewia ori używki kupisz w cenie tych złomów które po roku zaczną zgrzytać piszczeć harczeć i któregoś pięknego dnia jak otworzysz szybke to będziesz musiał zamykać ręką na siłe...
- Audi Sport
- Forum Audi 80
Jak dobrze kojarzę to sam masz centralny zamek z allegro :mrgreen:Kunik pisze:Na allegro to możesz sobie kupić zestaw... do baniek mydlanych.
Zawsze można skombinować zestaw awaryjny w postaci korbki i wtedy nic nas nie zaskoczy <ok> Nie zmienia faktu, że uniwersalne podnośniki to lipton, na który kuszą się tylko sknery. Lepiej odłożyć kesz i kupić ori podnośniki.Kunik pisze:i któregoś pięknego dnia jak otworzysz szybke to będziesz musiał zamykać ręką na siłe...
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt: