[Typ89 1,8S]Kamei. Nakładka grila Votex str.84
No może źle nazwałem to - takie nity są ale da sie to podobno jakoś zdemontować.
A zapinki normalne, kształtem podobne do tego:
http://allegro.pl/kolek-spinka-zapinka- ... 03228.html
Tylko nie znalazłem o idealnej średnicy więc trzeba trochę je dociąc i wciskasz na siłe -już trochę z nimi jeżdże i żadna nie odpadła. W każdym motoryzacyjnym takie znajdziesz
A zapinki normalne, kształtem podobne do tego:
http://allegro.pl/kolek-spinka-zapinka- ... 03228.html
Tylko nie znalazłem o idealnej średnicy więc trzeba trochę je dociąc i wciskasz na siłe -już trochę z nimi jeżdże i żadna nie odpadła. W każdym motoryzacyjnym takie znajdziesz
- Apocalipto
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Tył na pewno będzie ori, progi już niestety laminat.
Co do koloru to mnie akurat pasuje połaczenie miedzianego i czarnego, robi taki klimat z lat 80tych - coś jak Golfy GTI - też miały czarne zderzaki hokej i nakładki.
Dlatego w kolor to nie pójdzie nigdy, 99% osób ma dokładki w kolorze a trzeba zrobić coś innego. Zresztą wklejałem zdjęcie jak wygląda ta dokładka w kolorze i dla mnie lipa, a tak jak będą progi i tył to już super bedzie, może kiedyś hella czarna z tyłu wpadnie i dwururka i będzie czysty styl z lat 80tych.
Co do koloru to mnie akurat pasuje połaczenie miedzianego i czarnego, robi taki klimat z lat 80tych - coś jak Golfy GTI - też miały czarne zderzaki hokej i nakładki.
Dlatego w kolor to nie pójdzie nigdy, 99% osób ma dokładki w kolorze a trzeba zrobić coś innego. Zresztą wklejałem zdjęcie jak wygląda ta dokładka w kolorze i dla mnie lipa, a tak jak będą progi i tył to już super bedzie, może kiedyś hella czarna z tyłu wpadnie i dwururka i będzie czysty styl z lat 80tych.
-
- Forum Audi 80
- Imię: Karol
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG
Skoro już tak na ten czarny się napaliłeś to domyślam się, że progi też będą czarne? Mi się jakoś gryzie ta dokładka w czerni, nie odróżnia się aż tak od seryjnego zderzaka. Do tych czarnych dokładek nie myślałeś wrzucić doły drzwi w czerń? Tak żeby to miało ręce i nogi. Oczywiście nic nie narzucam tylko tak sobie gdybam :mrgreen: