[Typ89 1,8S]Kamei. Nakładka grila Votex str.84
Tighe- oczywiscie progi i dokładka z tyłu też bedą czarne. A co do dołów drzwi to byłoby juz tego za dużo przynajmniej dla mnie.
Czy ja wiem ze się nie wyróżnia? Może i nie ale jak ktoś postawi swoją zwykła B3 obok mojej to jednak kilka różnic wychwyci. Wiem że to auto dla przeciętnego użytkownika B3 to takie samo jak każde inne, ale jak się przyjrzy to jednak zobaczy ze ten zderzak jakiś inny, grill ma więcej kratek, jakies lampy z tyłu dziwne itd. Myślę że to auto będzie kiedyś równie ciekawe jak to na glebie z szerokimi felgami kierunkami z avanta itd. jak większość na forum.
Czy ja wiem ze się nie wyróżnia? Może i nie ale jak ktoś postawi swoją zwykła B3 obok mojej to jednak kilka różnic wychwyci. Wiem że to auto dla przeciętnego użytkownika B3 to takie samo jak każde inne, ale jak się przyjrzy to jednak zobaczy ze ten zderzak jakiś inny, grill ma więcej kratek, jakies lampy z tyłu dziwne itd. Myślę że to auto będzie kiedyś równie ciekawe jak to na glebie z szerokimi felgami kierunkami z avanta itd. jak większość na forum.
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Więc tak :
-Reflektory na razie zostaja te co są.
-na spota raczej nie dam rady wpaść w czwartek
-dokładka jest przykręcona - pod tablica kilka blachowkrętów, po jednym tam gdzie są te małe kratki po bokach, i po jednej śrubie po bokach od strony kół - trzyma się bardzo mocno, kleju nie trzeba.
Dzisiaj mijają 2 lata odkąd mam to auto. I równocześnie dzisiaj wypada rejestracja- komentarz diagnosty - stale ale jare, dzisiaj już takich nie robią hehehe. I kilka zdjęć jak wyglądała 2 lata temu zaraz po kupnie:
Tak teraz jest
Mam nadzieję że za rok pokarzę kolejne wcielenia 80ki
-Reflektory na razie zostaja te co są.
-na spota raczej nie dam rady wpaść w czwartek
-dokładka jest przykręcona - pod tablica kilka blachowkrętów, po jednym tam gdzie są te małe kratki po bokach, i po jednej śrubie po bokach od strony kół - trzyma się bardzo mocno, kleju nie trzeba.
Dzisiaj mijają 2 lata odkąd mam to auto. I równocześnie dzisiaj wypada rejestracja- komentarz diagnosty - stale ale jare, dzisiaj już takich nie robią hehehe. I kilka zdjęć jak wyglądała 2 lata temu zaraz po kupnie:
Tak teraz jest
Mam nadzieję że za rok pokarzę kolejne wcielenia 80ki
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Ori jest fajna jak sie nie ma wspomagania tak jak ja, lżej się nią kreci, jakby grubsza była to bym nie zmieniał na ta z Coupe. Ale jak chodzi o szybszą jazdę to ta Coupe jest nie do porównania, i w tym przypadku mogłaby być jeszcze trochę mniejsza.
Grila mam rarytas wielki wiec go nie sprzedam <ok>
Grila mam rarytas wielki wiec go nie sprzedam <ok>