Audawa ..
Audawa ..
Witam Ave ! Audi B3 z roku 89. We wnętrzu zagościła nowa kierownica . . . i dodatkowe zegary po stronie pasażera nad schowkiem ładnie wkomponowane w " drewienko " Z zewnątrz na szybach jest folia lustrzana ( inwencja twórcza poprzedniego właściciela ) . . . Zderzak jest od B4 . . nie było by go tam gdyby nie małe bum dlatego tez maska jest w innym kolorze i nadkole ma na sobie odciśnięte piętno czasu. . . . Sprężyny czerwone ( także inwencja poprzedniego właściciela.. Dopiero zaczynam przygodę z tym autem wiec będzie się działo jeśli chodzi o stronę mechaniczna i wizualną . . . życzcie mi wytrwałości
Ostatnio zmieniony 25 sie 2011, 08:54 przez Wedell, łącznie zmieniany 1 raz.
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
duo pisze:po cholere komu dwa komplety dodatkowych zegarów? :mrgreen: .. Barto, w tym kraju wszystko jest mozliwe, niech kolega pokaze foty spod maski ..
Albo mnie się rzuca już na wzrok, bo ja tam widzę jeden w desce po stronie pasażera/dla pasażera :roll:
... ściernisko, ale co będzie ? :roll: ... pole ? łyse pole ?
no no ... będzie zadbana następna qupeta :mrgreen: te dodadkowe zegary to pewnie tańszy zamiennik ekranu LCD, żeby pasażer nie marudził
mnie osobiście taka brawka sie podoba ... tylko żeby była na miejscu, a tutaj jest... tylko troszke nie spasowana (bo już w 1.6 PP by nie pasowało )KoralB3 pisze:wywal z przodu tą pseudo brewkę
Zmień kolego ten tytuł bo to nie fotka, ani n-k. Rozumiem wszystko, ale z umiarem.
Co do auta, musiałbyś być bardzo zawzięty i mieć naprawdę gruby portfel, żeby
doprowadzić auto do ładu, ale życzę powodzenia. Co do silnika, może być co najwyżej 6A
bo w ACE to szczerze wątpię. Chociaż patrząc na auto to silnik może być pod znakiem zapytania.
Mimo wszystko działaj kolego i doprowadź auto do pierwotnego stanu.
Co do auta, musiałbyś być bardzo zawzięty i mieć naprawdę gruby portfel, żeby
doprowadzić auto do ładu, ale życzę powodzenia. Co do silnika, może być co najwyżej 6A
bo w ACE to szczerze wątpię. Chociaż patrząc na auto to silnik może być pod znakiem zapytania.
Mimo wszystko działaj kolego i doprowadź auto do pierwotnego stanu.
- bartek-skom
- Forum Audi 80