audi achtzig avant by dydo, powrót do przeszłosci.
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- bendinger5
- Forum Audi 80
duo dokładnie tak <rotfl2>
!StaSiu wszyscy maja chromowany ewentualnie malują go na czarno. Ja chciałem spróbowac zaryzkowac i pomalowałem w kolor felg, mi sie podoba jeszcze musze tylni fuknąć. a znaczek zawsze mozna zmienic... barto-team, bendinger5, dzieki :oops:
dzis przyszedł mój długo wyczekiwany dodatek do deski :mrgreen: wiec za niedługo bedzie oficjalna galeria z deską
!StaSiu wszyscy maja chromowany ewentualnie malują go na czarno. Ja chciałem spróbowac zaryzkowac i pomalowałem w kolor felg, mi sie podoba jeszcze musze tylni fuknąć. a znaczek zawsze mozna zmienic... barto-team, bendinger5, dzieki :oops:
dzis przyszedł mój długo wyczekiwany dodatek do deski :mrgreen: wiec za niedługo bedzie oficjalna galeria z deską
- bendinger5
- Forum Audi 80
najważniejsze że ci się podoba, bo ty jeździsz samochodem dla mnie AVANT jest w "dechę:dydo85 pisze:!StaSiu wszyscy maja chromowany ewentualnie malują go na czarno. Ja chciałem spróbowac zaryzkowac i pomalowałem w kolor felg, mi sie podoba jeszcze musze tylni fuknąć. a znaczek zawsze mozna zmienic..
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
dobra bez owijania w bawelne, avant jest tak mega wygladajacy z zewnatrz ze teraz trzeba wychromowac sruby kol, w tym zarabistym filmie ten detal zepsul delikatnie efekt "kola z jajem", pozatym gwint jest stanowczo za twardy, jezeli gornik, ma taki sam to mu wspolczuje bo ma go na obu osiach, Ty wprawdzie tylko na jednej, ale 220km na miejscu pasazera to kompletna tragedia, nawet piwa sie nie dalo wypic miejscami :mrgreen:
sie ciesz ze nie ejchałes z tyłu :mrgreen: o wrażenia z jazdy na tylniej kanapie możesz zapytac JacaKolczat pisze:ale 220km na miejscu pasazera to kompletna tragedia, nawet piwa sie nie dalo wypic miejscami
to tylko wyglada na gitare, poza odstajucym zderzakiem który bedzie zrobiony po wymianie silnika avant musi dostac poprawki lakiernicze, maska jest straszna :evil: a jesli avant bedzie wyglądał chocby w 1/10 jak te limoduo pisze:avant gitara .. co do wad filmu to fakt z tymi śrubami, i jeszcze podczas tego samego ujęcia ci ludzie odbijający sie w lakierze .. no ale to to o co moznaby sie czepic, poza tym nie wiele istotnymi dwoma drobiazgami jest kul
https://picasaweb.google.com/1135314973 ... 3813671234 to pomysle nad chromowaniem śrubek
szuan, pamietam jak jechaliśmy na Opole to mówiłes ze jest idelanie co do twardości <ok>
No dydo85, jedziesz na całej linii <ok>
Już dwie 80 na SWD były w Operacji Tuning ( http://www.wgrane.pl/4ca842949fd09680c9d10f18413475bc i ) kiedy tam uwidzimy twoją :?: :mrgreen:
Już dwie 80 na SWD były w Operacji Tuning ( http://www.wgrane.pl/4ca842949fd09680c9d10f18413475bc i ) kiedy tam uwidzimy twoją :?: :mrgreen: