[B3]Old box;Idzie na sprzedaż ostatnia sesja;(... str1
Piszesz że auto jest już skazane na szczura. Za jakieś 200zł możesz ten lakier doprowadzić do idealnego stanu, swoją jak kupiłem to byłem załamany stanem lakieru, dzisiaj błyszczy się lepiej od niejednego nowego auta. Tak samo spasowanie przodu - rozkręć lampy i spasuj je tak jak fabryka dała, jest to wykonalne. Grill daj normalny czarny, bre wywal bo do niczego nie pasuje, zajmij się lakierem, a alusy mogłeś dac ori 14 aero. Takie jest moje zdanie możesz się zgadzać lub nie <ok>
Mnie by szkoda było 80ki na szczura, zwłaszcza ze Twoja nie wygląda źle. Do szczura musisz mieć rdze, mocną glebę i ciekawe koła, a tego na razie nie ma. A tak wystarczy tylko wypolerować i zabepieczyć lakier, plastiki pociągnąć na czarno, spasować ile sie da przód i bedziesz miał bardzo ładne auto.
Po pesymistycznie przyjętym szarym grilu postanowiłem wrócić do czarnego :->
Przybył też malutki detal, panel nawiewów w carbonie, niby pierdółka a cieszy:)
Pochwale się też swoją tymbarkową kolekcją :}
Przybyło też(jakiś czas temu) radyjko pioneer deh4400ub z głośnikami tej samej firmy:)
I mała lista tego co do tej pory wymieniłem w aucie:
Amory przednie
Drążki kierownicze
Tuleje, sworznie, łączniki stabilizatora
Hamulec ręczny
Łożyska tył+przód
Komplet tylnich hamulców
Przednia szyba
Chłodnica + wiatraki
Przednie lampy
Lewa tylna narożna lampa
Lewy przedni błotnik
Butla LPG i wlew gazu
Uszczelki na przegubach
Węże układu chłodniczego
Lampka podsufitki
Gril
Klocki hamulcowe przód
... i chyba to by było na tyle <ok>
Przybył też malutki detal, panel nawiewów w carbonie, niby pierdółka a cieszy:)
Pochwale się też swoją tymbarkową kolekcją :}
Przybyło też(jakiś czas temu) radyjko pioneer deh4400ub z głośnikami tej samej firmy:)
I mała lista tego co do tej pory wymieniłem w aucie:
Amory przednie
Drążki kierownicze
Tuleje, sworznie, łączniki stabilizatora
Hamulec ręczny
Łożyska tył+przód
Komplet tylnich hamulców
Przednia szyba
Chłodnica + wiatraki
Przednie lampy
Lewa tylna narożna lampa
Lewy przedni błotnik
Butla LPG i wlew gazu
Uszczelki na przegubach
Węże układu chłodniczego
Lampka podsufitki
Gril
Klocki hamulcowe przód
... i chyba to by było na tyle <ok>
:idea: W nocy z soboty na niedziele ktoś chciał ukraść moje autko! Od strony kierowcy w drzwiach jest wyłamany bębenek zamka ale drzwi zamykają się normalnie klamka działa i zamykanie drzwi też. Próbowali też cała klamkę wyłamać bo są w około niej rysy wskazujące na to. Przypuszczam ze to stado dresów w aucie w którym siedzieli dość długo chciało tak "dla szpanu" coś zrobić. Jak znajdę chwilkę to zrobie i wstawie zdjęcia.