[Typ89 1,8S]Kamei. Nakładka grila Votex str.84
- Audi Sport
- Forum Audi 80
Biały nie, do niczego to nie pasuje. Na razie pomalowałem same te znaczki audi 80, jutro zobacze jak to będzie na aucie wyglądało, moze być tak ze bedzie za ciemno, kółka na środku na razie zostawiłem tak jak sa bo niedawno je wypolerowałem ile się daAudi Sport pisze:Nie lepiej by było dać to w biały połysk
- Audi Sport
- Forum Audi 80
Przecież pisze że kółek na razie nie malowałem tylko napisy - jak mi spodobaja czarne to kółka też beda czarne jak nie to zostają tylko wypolerowane kółka tak jak teraz jest :roll:Audi Sport pisze:że zestawienie świecącego logo Audi z resztą emblematów w czarnym macie będzie wyglądało wprost komicznie.
- Audi Sport
- Forum Audi 80
Znaczki jednak nie wpadły bo zlewały sie z tym kolorem, a po drugie nie zmatowiłem do końca lakieru i farba odprysła :lol:
Dzisiaj mały jubileusz - 168tyś przebiegu
W 1994 miała 60tyś bo została naklejka na drzwiach po ostatnim serwisie, od 1994 jedyny właściciel w Polsce najechał do 2007 ok 100tyś, głównie po europie bo ciągnął audicą sporą przyczepę kempingową, od 2007 kupił inne auto a to stało u niego na ogrodzie tylko przepalane od czasu do czasu. Także przebieg jest w 99% prawdziwy bo dosyć dobrze znam to auto. A 168tyś dla 1,8 to żaden przebieg to przynajmniej z silnikiem mam spokój na nastepne 20 lat <ok>
Prawdopodobnie w tym miesiącu wpadnie jeszcze dokładka tył albo progi, tylko muszę zdecydować sie co
Dzisiaj mały jubileusz - 168tyś przebiegu
W 1994 miała 60tyś bo została naklejka na drzwiach po ostatnim serwisie, od 1994 jedyny właściciel w Polsce najechał do 2007 ok 100tyś, głównie po europie bo ciągnął audicą sporą przyczepę kempingową, od 2007 kupił inne auto a to stało u niego na ogrodzie tylko przepalane od czasu do czasu. Także przebieg jest w 99% prawdziwy bo dosyć dobrze znam to auto. A 168tyś dla 1,8 to żaden przebieg to przynajmniej z silnikiem mam spokój na nastepne 20 lat <ok>
Prawdopodobnie w tym miesiącu wpadnie jeszcze dokładka tył albo progi, tylko muszę zdecydować sie co
GerB3 pisze:A 168tyś dla 1,8 to żaden przebieg to przynajmniej z silnikiem mam spokój na nastepne 20 lat <ok>
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:GerB3 pisze:w Polsce najechał do 2007 ok 100tyś, głównie po europie bo ciągnął audicą sporą przyczepę kempingową
Pamiętaj, że to co się dzieje w silniku nie zależy tylko od zużycia względem przebiegu auta, ale także z wiekiem czasu ..
- luk_OP_Q89
- Forum Audi 80
Chyba z biegiem czasuduo pisze:Pamiętaj, że to co się dzieje w silniku nie zależy tylko od zużycia względem przebiegu auta, ale także z wiekiem czasu ..
Póki oliwa w silniku czas głaszcze motor :mrgreen: tylko gumy i inne elastyczne graty go odczuwają.
W tym stanie ten samochód ma na to szanse <ok>GerB3 pisze: z silnikiem mam spokój na nastepne 20 lat
Wiem, wiem, macie rację, silnik sam w sobie moze jeszcze sprawny jest ale czujniki już maja swoje lata, podobnie jak niektóre przewody. Z gumami macie 100% racji bo tak jak pisałem auto stało prawie 2 lata nie jeżdżone i wszystkie przewody hamulcowe i paliwowe były do wymiany Szczerze ma nadzieję że buda wytrzyma jeszcze do 30lat, później kupi się jakąś A4 za 5tys
Tak, progi niestety laminat bo z ori ciężko, a dokładke zaczekam na ori. Te z allegro z laminatu możesz brac ale trochę musisz je dopasowac do auta bo nie leża jak ori.
Tak, progi niestety laminat bo z ori ciężko, a dokładke zaczekam na ori. Te z allegro z laminatu możesz brac ale trochę musisz je dopasowac do auta bo nie leża jak ori.