Nie tyle klawiatura, co system windows w innym jezyku.
Nie zmienia to faktu, ze przecinki i kropki są w kazdym systemie.
Nie musi stosować polskich znaków jak ich nie ma, ale zjadanie liter - nagminne, oraz nie stosowanie znaków interpunkcyjnych to ewidentnie jego lenistwo.
Ortografia
poczekajmy jeszcze kilka dni, nigdy nie jest za późno dać komus ostrzeżenie...Doc pisze:Nie tyle klawiatura, co system windows w innym jezyku.
Nie zmienia to faktu, ze przecinki i kropki są w kazdym systemie.
Nie musi stosować polskich znaków jak ich nie ma, ale zjadanie liter - nagminne, oraz nie stosowanie znaków interpunkcyjnych to ewidentnie jego lenistwo.
być może człowieczek sie poprawi
- Doc
- Administrator

- Imię: Andrzej
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Mam nadzieję. Nikt tu nie jest katem. Miło jest, jak jest fajnie i przejrzyście. Dla każdego, dla niego również.FranoF1 pisze:być może człowieczek sie poprawi
Ciekawe co by taki gość zrobił, jakby wszedł na forum i zobaczył wszystkie tematy i posty napisane tak, jak on to robi. :mrgreen: Szkoda, że nie można tego uczynić dla jego loginu, to byłaby dopiero kara :mrgreen:
- hołard
- Forum Audi 80

- Imię: Piotr
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2,2 AAN
viewtopic.php?t=7510 Co wy na to? Kolega kobra chyba nie mógł przeżyć ostrzeżenia. :mrgreen: Oczywiście do wykasowania, chciałem tylko pokazać jego sposób na nerwy 
- Danek
- Forum Audi 80

- Imię: Damian
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.2 KK
- Kontakt:
Niestety, w dzisiejszych czasach niektórym strasznie łatwo przychodzą "przejęzyczenia", nie potrafię=nie chcę, albo: mam Was i Wasze prośby i ostrzeżenia w d... . Tu kolejny kwiatek