AUDI B4 NG CABRIO
Sie wszystkim spodobały pomaranczowe postojowki .
Podoba mi sie w tym aucie ze jest "czysto" z zewnatrz i z gustownym przepychem w srodku.
Brak blachy z przodu dobrze robi tylko kurde mogla by w tych zderzakach ta wneka nie zostawac po sciagnieciu blachy.
Apropo wnek to z tylu moglo by nie byc tej na wydech <ok> .
Wpadasz z ekipa na Event :?:
Podoba mi sie w tym aucie ze jest "czysto" z zewnatrz i z gustownym przepychem w srodku.
Brak blachy z przodu dobrze robi tylko kurde mogla by w tych zderzakach ta wneka nie zostawac po sciagnieciu blachy.
Apropo wnek to z tylu moglo by nie byc tej na wydech <ok> .
Wpadasz z ekipa na Event :?:
Profil opony masz chyba na 30 bo w Bentleyu jest wiekszy obstawiam ze 40 Fotele pasowaly bez problemu w oryginalne mocowania czy trza bylo cos przerabiac ? Chyba tylna kanapa byla obszywana nowa skórą ? bo kolorystycznie jest jak przednie fotele. Postaraj sie o zdjecia przy lepszym oswietleniu. "Graty" z TTetki pasuja idealnie. Niki20 osobiscie dla mnie pomaranczowe postojowki stają się juz przeżytkiem, cos jak telefon komórkowy w dzisiejszych czasach. Mimo to korzystam z takich postojówek. :lol:
Wnetrze wykonane przez firmę carsdream.com
kierownica, gałka zmiany biegów, mieszek, hamulec reczny wykonany z alcantary
tunel środkowy flok
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
Słonik pisze:Kubuś wez no spasuj ten przod lepiej, w sensie zderzak i istwy podreflektorowe bo bije po oczach strasznie.
Po evencie i pomacaniu auta nic nie pisałem to napisze teraz ze auto swietnie sie prezentuje i robi robote.
na evencie auto składałem jeszcze w dzień eventu i niestety nie zdązyłem wszystkiego złożyć
KORU pisze:Profil opony masz chyba na 30 bo w Bentleyu jest wiekszy obstawiam ze 40 Fotele pasowaly bez problemu w oryginalne mocowania czy trza bylo cos przerabiac ? Chyba tylna kanapa byla obszywana nowa skórą ? bo kolorystycznie jest jak przednie fotele. Postaraj sie o zdjecia przy lepszym oswietleniu. "Graty" z TTetki pasuja idealnie. Niki20 osobiscie dla mnie pomaranczowe postojowki stają się juz przeżytkiem, cos jak telefon komórkowy w dzisiejszych czasach. Mimo to korzystam z takich postojówek. :lol:
,
fotele z tt nowej trzeba było po przerabiać mocowania, troszke pracy z tym było żeby były fotele proste, tak tylna kanapa i reszta została obszyta nowa skórą taka samą jak fotele cieżko mi było znalezć identyczną , musiał zakupić oryginalna audi, oponka 215/35/19 kolo 8' szerokie
Ile za obszycie kiery sobie licza?kubagti pisze:Słonik pisze:Kubuś wez no spasuj ten przod lepiej, w sensie zderzak i istwy podreflektorowe bo bije po oczach strasznie.
Po evencie i pomacaniu auta nic nie pisałem to napisze teraz ze auto swietnie sie prezentuje i robi robote.
na evencie auto składałem jeszcze w dzień eventu i niestety nie zdązyłem wszystkiego złożyć
Zdjecia z MIVW ogladalem i mi sie rzucilo w oczy z tymi listwami i zderzakiem.