tzn ze mozna zzynac pomysly od Ciebie? <:P> bo ostatnimi postami wrzuciles mi pare pomyslow do glowy...kubagti pisze:nie wiem też czy nie długo cabrio nie pojawi sie na allegro
AUDI B4 NG CABRIO
slugs, pomysły już ktoś miał na front od B3 w cabrio. W Avancie fajnie wygląda taka modyfikacja. Kolczat powinien się wziąć za poprawianie niedoróbek, a nie szukać dziury w całym czy tak trudno było podciągnąć zderzak z Harrym?
Ja już więcej tu nie offtopuje.
Kuba, czy sprzedając cabrio rozważasz opcję demontażu zawieszenia na handel, jeśli auto nie sprzeda się tak jak stoi?
Ja już więcej tu nie offtopuje.
Kuba, czy sprzedając cabrio rozważasz opcję demontażu zawieszenia na handel, jeśli auto nie sprzeda się tak jak stoi?
chciał bym sprzedać auto w całosci cena jaka mnie interesuje około 20 tys
auto bez kól i air ride kolo 12 tyś to i tak jest nie wiele w porownaniu do tego stanu w jakim jest, chociażby wnetrze całe głownie skóy są nowe 2000 zł koszt foteli przednich, tylne kierownica, wszystkie elementy z floku i alcantary, zewnatrz pełen lift też mnie troche to wyniosło.
auto bez kól i air ride kolo 12 tyś to i tak jest nie wiele w porownaniu do tego stanu w jakim jest, chociażby wnetrze całe głownie skóy są nowe 2000 zł koszt foteli przednich, tylne kierownica, wszystkie elementy z floku i alcantary, zewnatrz pełen lift też mnie troche to wyniosło.