Audawa ..
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Czy to jakieś zło że wylądowała na allegro ?duo pisze:żeby sie chwalić trzeba mieć czym :mrgreen: a mi by było wstyd jezdzic autem w takim stanie szczerze powiedziawszy i nie chodzi mi o fakt pokazania sie na miescie tylko wstyd za stan auta :!:
Audawa
Nie wiecie jaka jest sytuacja a każdy ma coś do powiedzenia. Czyli według Ciebie mam kupić auto i nim nie jeździć bo póki co złe wygląda ? Jeżdze tym co mam i mi to nie przeszkadza że na razie jak to napisałeś " nie ma sie czym pokazać na miescie " Tak jak juz ktoś wyżej napisał że potrzeba czasu żeby doprowadzić auto do porządku. Może Tobie Tatuś albo Mamusia rzygają kasą do portwela na każde Twoje pierdnięcie, może Cie zdziwię ale niektórzy muszą popracować żeby coś zrobić koło auta, ulepszyć, naprawić czy czy cokolwiek innego.
a.1
a.2
Jeżeli był by ktoś chętny oddam Audi w dobre rece.. za jakąś tam sume nie wielką. Może ktoś komu kasa z nieba leci ( tak jak temu co sie wstydził by jezdzic ) sobie zrobi to auto i bedzie zadowolony. Czeka na mnie zaproszenie do USA i nie che żeby stała pod domem.
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
To samo mogę powiedzieć o niektórych z was. Nie znają mnie, mojej sytuacji a kazdy wie lepiej co jak i dlaczego. każde komentowanie ma swoją granice jakąś Niektórzy byle co jedzą i byle co piszą ale dobra.. Mniejsza o to już.Mabrothrax pisze:Ludzi nie znasz i pierdoły gadasz :mrgreen: . Forum jest po to, żeby komentować.
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
To może napiszę inaczej. Na tym forum siedzi dosyć określona ekipa osób które widziały już tutaj wiele. Sytuacja w której ktoś wrzuca tutaj śmiecia z szerokim planem odnowy po czym wystawia go na allegro prowokuje humorzastą atmosferę którą można zauważyć powyżej.
Za to Ty wyjeżdżasz od razu z tekstami o braniu kasy od starych itd etc. Według mnie jest to nie poważne. Nikt tutaj nie podważał Twojej zdolności finansowej oraz nie komentował Twojej sytuacji w życiu. To Ty naskoczyłeś od razu z tępymi jak sierp Vladimira oszczerstwami.
Zamiast napisać co i jak, Ty od razu plujesz na lewo i prawo. Pozdro.
Za to Ty wyjeżdżasz od razu z tekstami o braniu kasy od starych itd etc. Według mnie jest to nie poważne. Nikt tutaj nie podważał Twojej zdolności finansowej oraz nie komentował Twojej sytuacji w życiu. To Ty naskoczyłeś od razu z tępymi jak sierp Vladimira oszczerstwami.
Sam napisałeś że to forum i można komentować wiec sobie pluje ( nie bez powodu ) A okreslnie typu " wstydził bym się taki autem jeździć " podważa moją zdolność finansową i jedzie ogólnie po mojej osobie. Gość cieszy gębę bo ma autko do którego nie można sie przyczepić .. i niech ma Kazdy jeździ tym czy może i na co go w danym momencie stać. Zakończmy wątek ten bo ta rozmowa nie ma już sensu. ja Ciebie też pozdrawiam.Mabrothrax pisze:To może napiszę inaczej. Na tym forum siedzi dosyć określona ekipa osób które widziały już tutaj wiele. Sytuacja w której ktoś wrzuca tutaj śmiecia z szerokim planem odnowy po czym wystawia go na allegro prowokuje humorzastą atmosferę którą można zauważyć powyżej.
Wedell forum tylko w teorii to miejsce swobodnej wymiany mysli. Jak każde forum i to także ma grupę ludzi, które są tu zasiedziane i to niejako ich forum. A fora samochodowe, które mają jako takie aspiracje tuningowe to już w ogóle osobna historia - możesz mieć większą glebę na kit'cie niż na gwincie, ale bez gwintu szacunku ludzi ulicy nie ma (na air ride także), możesz mieć Audi S albo BMW M, ale i tak kazdy bardziej jara się tym, że do normalnej wersji ktoś inny zamontuje sobie hamulce z S czy tam M... Nie frustruj się o to, że ktoś powiedział, że Twoim samochodem by poza pole orne nie wyjechał. Jego sprawa.
Chill out i do przodu.
Chill out i do przodu.
człowieku poluzuj szorty .. nikt tu Ci nie ubilża, poprostu jesteśmy uczuleni na akcje pod tytułem kupił chłopak auto za 1500 i pisze, że ma plany na milion dolarów - było takich już tutaj sporo i poprostu nikomu nie chce się ciągle czytać takich opowieści, lepiej więcej robić niz pisać i o to chodziło tylko - taki był przekaz, a nie atak na Twoje finanse, a jak jesteśmy już przy nich to chciałbym napisać, że nie wiem jak moi inni koledzy wypowiadający się w Twoim temacie, ale ja od rodziców złotowki miesiecznie nie dostaje i od 18 roku zycia pracuję i wszystko co mam dorobiłem się sam, a mój ojciec można powiedzieć jeździ gorszym autem ode mnie