..:: Audi B4 ::.. By duo stan nieważkości str. 84
mierzyłem 9 cali z oponą 40/215/16 do zawiasu -65mm noi ... miarka była extra tylko przy jeździe napewno byłyby problemy jakieś bo z tyłem teraz mam problemy na dołach większych no a do prozdu dochodzi problem tego że czasem trzeba jednak skręcać kołami :mrgreen: zreszta my już gadaliśmy na gg o tym koluniuPR23M3K pisze:fajna , najladniejsze tylne swiatla do wersji sedan/carbio, przymierzales felge 9j na przod ? ciekaw jestem czy sie zmiesci
[ Dodano: 2007-09-12, 16:19 ]
światełka przyjechały z manhatanuarezyy pisze:Super wygląda - szczególnie te tylnie lampy
Też takich szukam (podobnie jak tylnego zderzaka od competitiona ) - jak udało Ci się je zdobyć ???
[ Dodano: 2007-09-12, 16:24 ]
wiesz mam kilka opcji to zależy co się trafi ... jeżeli chodzi o ideał to byłyby soczewy z xenonem zderzak od cabrio 98 a w nim swiatełka porsche ale to tylko wtedy jak kupię zderzak tylny od competitiona, jeżeli nie to w zanadżu mam inny plan, ale to juz tajemnica :mrgreen: jedno jest pewne napewno nie będzie żadnych szczepów kosmitów ani wiejskiego tuningu, 100% german .. chociaż już o swoim samochodzie raz usłyszałem, że to wiejski tuning heheh :!: :!: :!:hołard pisze:Gratuluję zmian wyglada naprawdę ładnie. Powiedz, jeżeli to nie tajemnica jaki zderzak na przód planujesz? bo rozumiem że lampy zespolone będą, tak? Aha no i jak w środeczku?
[ Dodano: 2007-09-12, 16:29 ]
cześć marcus dzięki za miłe słowa .. zwłaszcza od kogoś kto widział małą na żywo :mrgreen: pwiem Ci jeszcze, że na wiosne przymierzam się do -75mm 8-)M@rcus pisze:Siema Łukasz autko miałem okazję podziwiać na żywo, robi wrażenie no i najniższa audiczka w klubie 8-) generalnie super duovoz :mrgreen:
[ Dodano: 2007-09-12, 16:36 ]
zapomiałem napisać o środku .. tak samo jak audio wszystko narazie seria, ale to napewno coś się zmieni chociażby delikatnie bo jeżeli chodzi o środek to raczej skupię się na detalach noi może jakaś skórka bo mam do wybory zrobić tapicerę albo szyby, na początku byłem nastawiony na szyby ale teraz jakoś mam ochtę zostawić poprostu nieprzyciemnione ... a tak naprawde pożyjemy zobaczymy może jedno i drugie :mrgreen: przede wszystkim sprawą priorytetową jest zewnątrz niuńki. pozdro :!:hołard pisze:Gratuluję zmian wyglada naprawdę ładnie. Powiedz, jeżeli to nie tajemnica jaki zderzak na przód planujesz? bo rozumiem że lampy zespolone będą, tak? Aha no i jak w środeczku?
jakie sedan/cabrio :shock: :shock: :shock: :?: :roll: :?:PR23M3K pisze:fajna , najladniejsze tylne swiatla do wersji sedan/carbio
to są ori Japan/USA model :!: nie mylcie ich....
tak jak już wcześniej Ci pisałem na GG, autko prezentuje sie świetnie....
Pozdrówka i powodzenia w kolejnych zmianach...
FranoF1 pisze:jakie sedan/cabrio :shock: :shock: :shock: :?: :roll: :?:PR23M3K pisze:fajna , najladniejsze tylne swiatla do wersji sedan/carbio
tak jak już wcześniej Ci pisałem na GG, autko prezentuje sie świetnie....
Pozdrówka i powodzenia w kolejnych zmianach...
dzięki frano, miłe słowa od Ciebie to prawdziwy komplement .. a ja czekam na kolejne zmiany u Ciebie - siostry śliczne muszą być :mrgreen:
-
- Forum Audi 80
To się podoba:
-fele
-tylne lampy...miodzik
-bra
To sie nie podoba:
-grill
-wypadałoby zmienić przednie lampy na zespolone lub soczewki i założyć zderzak z Coupe lub Coupe V6, bo przód nie pasuje do reszty
-jedna wycieraczka
W mojej skali punktowej 4.5 na 6 :mrgreen: zmienisz przód i będzie 5 :lol: :lol:
-fele
-tylne lampy...miodzik
-bra
To sie nie podoba:
-grill
-wypadałoby zmienić przednie lampy na zespolone lub soczewki i założyć zderzak z Coupe lub Coupe V6, bo przód nie pasuje do reszty
-jedna wycieraczka
W mojej skali punktowej 4.5 na 6 :mrgreen: zmienisz przód i będzie 5 :lol: :lol:
To sie nie podoba:
-grill
-jedna wycieraczka
W mojej skali punktowej 4.5 na 6 :mrgreen: zmienisz przód i będzie 5 :lol: :lol:[/quote]
lampy i zderzak oczywiście będą zmienione jak również tylny zderzak i tylne lampy zewnętrzne też .. a cała reszta jest wedle mojego gustu a wiadomo o gustach się nie dyskutuje .. dzięki za 4,5 punkta .. do 5 dam rade napewno na wiosnę a może na więcej zasłużę, hehehe pozdrawiam serdecznie
-grill
-jedna wycieraczka
W mojej skali punktowej 4.5 na 6 :mrgreen: zmienisz przód i będzie 5 :lol: :lol:[/quote]
lampy i zderzak oczywiście będą zmienione jak również tylny zderzak i tylne lampy zewnętrzne też .. a cała reszta jest wedle mojego gustu a wiadomo o gustach się nie dyskutuje .. dzięki za 4,5 punkta .. do 5 dam rade napewno na wiosnę a może na więcej zasłużę, hehehe pozdrawiam serdecznie
co ma sedan do cabrio :roll:PR23M3K pisze:o ile sie nie myle to takie lampy sa dostepne do sedana i cabrioFranoF1 pisze:jakie sedan/cabrio :shock: :shock: :shock: :?: :roll: :?:PR23M3K pisze:fajna , najladniejsze tylne swiatla do wersji sedan/carbio
Lampy USA/Japan są dostępne dla:
Sedan
Cabrio
89/90 TYP 89
Pozdrawiam
FranoF1
sorrki za OT.