tu blendy na pewno nie będzie:P przymiarka była i nie jest stylowo :mrgreen:wojtek1308 pisze:brakuje mi blendy od 90
ile można czekać??:Pysiul pisze:kurcze nie miałem czasu fotek zapodać
nie pasuje mi blenda... 80 to 80, jakbym chciał 90 to bym zmienił auto, jedyne co bym chciał w swoim aucie teraz to klima której mi naprawde brakuje, ale to już byłby spory wydatek, póki co nic nie zmieniam, miała być na sprzedaż ale zostaje bo się do niej przywiązałem, niedługo myśę dodać nowe foty, tylko musze ją umyś i nawo9skować, w sobote prałem środek bo już troche sie zabrudziła, 8-)Santino pisze:Oby plany założenia części a'la 90 się spełniły, wtedy będzie wyglądać wspaniale
Nie przesadzajmy kolego. Mnie to wyszło razem z wymianą łożyska, pospawaniem rurek i nabicia klimy połowę mniej niż ty piszesz. Wystarczy znaleźć okazję i korzystać Jazda z klimą to latem nie to samo co kiedyś w autku. Nie za chłodno nie za ciepło w sam raz a na zewnątrz żar z niema. Oczywiście można dać na max zimno jednak w tedy łeb mrozi niemiłosiernie Także polecam montaż klimy, bo to ogólnie niezbyt trudna, rzecz pod warunkiem jeśli ma się wszystkie rzeczy do niej oryginalne.pavloprod pisze:W 80tkach też były blendy chociażby w takiej wersji jak ja mam. Klima to koszt rzędu 1500pln z założeniem.
http://www.allegro.pl/item721165981_kli ... di_80.html