AUDI Coupe 2.3 20V DOHC quattro.
-
- Forum Audi 80
AUDI Coupe 2.3 20V DOHC quattro.
Witam od wczoraj jestem posiadaczem Audiczki 90r :mrgreen: zawieszenie Weitec 45/45 , OZ racing 17'',nagłośnienie PIONEER 12 głośników + 3x wzmacniacze 2x pioneer 1x magnat,brakuje tylko jakieś tuby Auto jest w całkiem spoko stanie ale mimo wszystko chciałbym je troche odświeżyć i zrobić po swojemu. Na dzień dzisiejszy wygląda jak widać na zdjęciach Za kilka tygodni wstawie nowe zdjęcia po małym "tunningu " ( nie czyt. wiejskim ) na spokojnie pare drobiazgów typu dymienie lamp , biała felga , może troszkę niżej itp Pozdro chłopaki !
-
- Forum Audi 80
PioterCoupe, jak na warunki DE - Niemcy to fanatycy tych aut to ustrzeliłeś niezłego okazjona. Chodzi o to, że masz przód z poliftowego Coupe 8B, a masz model typ89, więc tłumacząc najprostrzym językiem masz przód od "B4", a powinien być od "B3".
A tak na marginesie domyślam się, że masz mocne odczucia z jazdy, ale popraw swój podpis bo w obecnej formie pójdzie do edycji.
A tak na marginesie domyślam się, że masz mocne odczucia z jazdy, ale popraw swój podpis bo w obecnej formie pójdzie do edycji.
-
- Forum Audi 80
OK , poniosło mnie z podpisem ;p A co do frontu to wiem , wiem o czym pisałeś.. i wiem też,że masz racje ale widzi mi się ten front i tak już chyba zostanie A co do odczuć to szału nie ma przez to że na co dzień jeździłem a8 d3 , 4.0 TDI - brata :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 02 wrz 2011, 15:08 przez PioterCoupe, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi 80