[B4 2.0 ABK]Zender Pantera
GSF, Gratulacje za nagrodę! Należała się
Odnośnie grilla, to mam u siebie i tego kameia i ori RS2 i zdradzę, że siatka w obu jest taka sama, za wyjątkiem oczka na wajchę od otwierania maski. Zatem śmiało można wyciąć pod wymiar tą siatkę z kameia i zastosować ją w RS2.
PS z jakiego grilla zrobiłeś podstawkę pod znaczek audi w tym grillu? Ja wyrezałem z ori grilla B4, ale jest za wysoki i muszę go jakoś przyciąć...
PS2. by Twój sedan był bardziej unikalny polecałbym zakupienie takich samych felg jak masz od kolegi z naszego forum, który kupił czarne cabrio. Zmontujesz wtedy setup 4x9,5x17" i będzie prawdziwy konkret jeśli chodzi o nie skręcane kółka! Ja bym się na Twoim miejscu nawet nie zastanawiał... a te węższe i tak sprzedasz za 1000zł.
Odnośnie grilla, to mam u siebie i tego kameia i ori RS2 i zdradzę, że siatka w obu jest taka sama, za wyjątkiem oczka na wajchę od otwierania maski. Zatem śmiało można wyciąć pod wymiar tą siatkę z kameia i zastosować ją w RS2.
PS z jakiego grilla zrobiłeś podstawkę pod znaczek audi w tym grillu? Ja wyrezałem z ori grilla B4, ale jest za wysoki i muszę go jakoś przyciąć...
PS2. by Twój sedan był bardziej unikalny polecałbym zakupienie takich samych felg jak masz od kolegi z naszego forum, który kupił czarne cabrio. Zmontujesz wtedy setup 4x9,5x17" i będzie prawdziwy konkret jeśli chodzi o nie skręcane kółka! Ja bym się na Twoim miejscu nawet nie zastanawiał... a te węższe i tak sprzedasz za 1000zł.
Podstawka pod znaczek jest z ori grila, u mnie nie jest za wysoki przynajmniej tak mi się wydaje Troche się skomplikowała sprawa z montażem końcowym bo wynikły pewne problemy z przymocowaniem siatki do ramki ale to może jutro ogarne.ATLAS pisze:PS z jakiego grilla zrobiłeś podstawkę pod znaczek audi w tym grillu? Ja wyrezałem z ori grilla B4, ale jest za wysoki i muszę go jakoś przyciąć...
Wywaliłem tylną półke z głośnikami buszman które już od dawna nie grały a z zostały zamontowane przez mojego brata. Do bagażnika zawitała przykrywka koła zapasowego a na przód w deske wpadł nowy komplet głośników.
Odseparowany zestaw DLS K4
Nawet nie porównuje tego do ori głośników 8-)
Jestem tego samego zdania odnośnie frontu i tym bardziej się ciesze że udało się uratować dokładke po zderzeniu z dzikiem.ATLAS pisze:Ogólnie cały frony świetny i wyjątkowy za sprawą dokładki. Zawsze to coś innego niż zmodowane S2 z przodu.
Brakuje offsetu w kołach. Zapodaj na przód i tył przelotowe 10mm i będzie malina.
Co do offsetu to z tyłu koło wystaje mi jakieś 2 cm więc nie raczej nie mam ciśnienia na to żeby dokładać jeszcze centa 8-) jeśli idzie o przód to racja mogłoby być o te 10mm więcej.
Seba troche cię poniosło z tym najładniejszym na forum <ok> ale ciesze się że się komuś podobaBastek pisze:Obecnie najładniejszy front b4 na forum... Gratuluję... Chyba też porwę się na coś takiego
Generalnie wszystko co robie przy aucie to sztuka dla sztuki bo naprawde jest sporo detali które psują całościowy efekt..... Żeby było idealnie musiałbym zmienic całą bude.
Jest z tym troche roboty ale jak widać na załączonych obrazkach warto rzeźbić.Gajos135 pisze:gril miodzio będę musiał pomyśleć nad czymś taki
Za tydzień audik wiezie nas do ślubu więc pewnie będzie kilka nowych ciekawych fotek <ok>
- Daniello85
- Audi 80 Klub
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK