[B4 Competition quattro] Na sprzedaż więcej informacji...
Górnik dla mnie detale są najważniejsze żeby całokształt miał efekt musi być wszystko dopięte na ostatni guzik. Nie robie tego autka na szybkiego gleba i koło to nie wszystko
Bastek dzięki za info w sprawie halogenów.
P.s sprzedam/zamienie swoje kierunki (siema), na pomarańczowe. Kontakt P/W stan bdb.
Pozdro warjaty. <ok>
Bastek dzięki za info w sprawie halogenów.
P.s sprzedam/zamienie swoje kierunki (siema), na pomarańczowe. Kontakt P/W stan bdb.
Pozdro warjaty. <ok>
Z przykrością muszę poinformować was że projekt jest przerwany i samochód musi zostać sprzedany. powód (zakładam firmę i potrzebuję dużooo gotówki).
Jak ktoś jest chętny za 10,500zł oddam autko w dobreeeee ręce, tylko i wyłącznie dla pasjonata. Więcej info na P/W albo nr tel 785-109-769 jak nie będę odbierał zostaw wiadomość sms, na pewno oddzwonię
Jak ktoś jest chętny za 10,500zł oddam autko w dobreeeee ręce, tylko i wyłącznie dla pasjonata. Więcej info na P/W albo nr tel 785-109-769 jak nie będę odbierał zostaw wiadomość sms, na pewno oddzwonię
Jeśli nie załatwię odpowiedniej sumy do tego aby otworzyć firmę to na 100% muszę sprzedać competition.gornik pisze:Przykra sprawa, ale takie życie. To już przesądzone?
Ale spokojnie na pewno jak sie rozkręci interes kupię Competition i będę dalej działał.
Mam nadzieję że sprzedaż nie będzie konieczna ale na dzień dzisiejszy nie wygląda żeby sie coś zmieniło
Właśnie załozyłem ori felgi od Compi i jutro szykuje się na zlot.gornik pisze:piku, jak tam sytuacja z Compi?
Po cichu zmieniłem sobię kierunki na pomarańczowe i rezam halogeny na czarny mat.
Jak ktoś ma obudowę halogenów na sprzedaż chętnie odkupię.
Otwieram własną działalność w swojej dziedzinie czyli Akustycę prowadzę serwis z tym związany od 2 lat www.diyakustyk.com a teraz otwieram sklep internetowy www.akustyk-audio.pl.Powodzenia w rozwijaniu działalności. pochwal sie co tam kombinujesz.
Compi zostaje szkoda mi go strasznie sprzedawać.
Muszę cie rozczarować szału nie bedzie pozostaje przy zstawie 2 way na przód, tył pozostawiam pusty bez suba ale na pewno będzie to zestaw na intertechniku MDS06.Bastek pisze:piku, no stary nawet nie wiesz jak się cieszę... Chcę wreszcie zobaczyć - a jeszcze bardziej usłyszeć dobry sprzęt grający z głową złożony w całość i zamontowany w Twojej Compi
Powodem tego jest to że grubo myślę o większej mocy w swoim Compi a co za tym idzie chce klatkę. Nawet jeśli klatki nie bedzie to tył będzie pusty już wyrosłem z głośnego grania wole ciszej z klasą .