[b4] TDi By lluukkaasss, czyli nisko szeroko i ze smiakiem
-
- Forum Audi 80
[b4] TDi By lluukkaasss, czyli nisko szeroko i ze smiakiem
No witam kolegow, wiec tak audi mam juz przeszlo miesiac, i wproadzilem juz drobne modyfikacje stylistyczne oczywiscie bo jakze by inaczej :mrgreen:
Priorytetem byla na razie mechanika i doprowadzenie auto do idealnego stanu technicznego jednak pomalu zaczalem juz realizowac swoja wizje b4 :]
zaczne od poczatku, wiec tak oto moj byly golf sprzedany 2 mce temu, z zalem go sprzedalem, ale zachcialo mi sie b4 ... dodam tylko ze golfa kupilem jako serie ... i modyfikowalme go ponad pol roku...ponizej zamieszcze fotki przed i na koniec mojej dekady...
1dzien po sprowadzeniu
Tu juz pare dni po biale kierunki itp...
PO
A teraz pora na moje kochane B4
Miesiac temu:
AKTUALNIE:
- WYGLADZILEM TYLNIA KLAPE, ZEBY ZNACZKOW NIE BYLO, POZA TYM NADAWALA SIE DO POPRAWKI
-TECHNICZNIE AUTO JUZ JEST W STANIE IDEALNYM
-ZALOZYLEM DYSTANSE NA KOLA 15MM NA KAZDE KOLO
-ZALOZYLEM FELE 17 CALI RH 235/40R17, WZOR PODOBNY
-SPOLEROWALEM CALA POWLOKE LAKIERNICZA
-LEKKA GLEBA
A NA DNIACH, DELIKAGNIE LUSTRZANE SZYBY, GLEBA 60MM(DOPIERO JAK BEDA KOLA ZIMOWE), KOSMETYKA ZDERZAKOW BO POPRZEDNIA WLASCICIELKA JAK TO KOBITKA TU I TAM PRZYTARLA....
-Zmiana reflektorow przednich oraz tylnie cale na czerwono
-Polerka dwurorki koncowej
-Male zwirusowanie na 110 KM
-No i chcialbym tez felgi OZ Superturismo 18cali ale to dopiero przyszly rok...
A TAK OGOLNIE TO TO b4 TDI 1Z 90KM, WSPOMA, EL SZYB DACH LUSTEREK, WELUREK, OBROTEK, CENTRAL, ALARM, GRZANE LUSTRA i jak dla mnie wystarcza :]
tutaj juz lampki sa czerwone, klapa pomalowana w dobrym odcieniu :]
teraz tylko polerka klapy i lampek zeby sie bardziej blyszczalo :]
CDN, wazne jest zeby auto robic z gustem, a poza tym nisko szeroko i ze smakiem, typowy GERMAN STYLE...
OCENIAJCIE pozdrawiam :lol:
Priorytetem byla na razie mechanika i doprowadzenie auto do idealnego stanu technicznego jednak pomalu zaczalem juz realizowac swoja wizje b4 :]
zaczne od poczatku, wiec tak oto moj byly golf sprzedany 2 mce temu, z zalem go sprzedalem, ale zachcialo mi sie b4 ... dodam tylko ze golfa kupilem jako serie ... i modyfikowalme go ponad pol roku...ponizej zamieszcze fotki przed i na koniec mojej dekady...
1dzien po sprowadzeniu
Tu juz pare dni po biale kierunki itp...
PO
A teraz pora na moje kochane B4
Miesiac temu:
AKTUALNIE:
- WYGLADZILEM TYLNIA KLAPE, ZEBY ZNACZKOW NIE BYLO, POZA TYM NADAWALA SIE DO POPRAWKI
-TECHNICZNIE AUTO JUZ JEST W STANIE IDEALNYM
-ZALOZYLEM DYSTANSE NA KOLA 15MM NA KAZDE KOLO
-ZALOZYLEM FELE 17 CALI RH 235/40R17, WZOR PODOBNY
-SPOLEROWALEM CALA POWLOKE LAKIERNICZA
-LEKKA GLEBA
A NA DNIACH, DELIKAGNIE LUSTRZANE SZYBY, GLEBA 60MM(DOPIERO JAK BEDA KOLA ZIMOWE), KOSMETYKA ZDERZAKOW BO POPRZEDNIA WLASCICIELKA JAK TO KOBITKA TU I TAM PRZYTARLA....
-Zmiana reflektorow przednich oraz tylnie cale na czerwono
-Polerka dwurorki koncowej
-Male zwirusowanie na 110 KM
-No i chcialbym tez felgi OZ Superturismo 18cali ale to dopiero przyszly rok...
A TAK OGOLNIE TO TO b4 TDI 1Z 90KM, WSPOMA, EL SZYB DACH LUSTEREK, WELUREK, OBROTEK, CENTRAL, ALARM, GRZANE LUSTRA i jak dla mnie wystarcza :]
tutaj juz lampki sa czerwone, klapa pomalowana w dobrym odcieniu :]
teraz tylko polerka klapy i lampek zeby sie bardziej blyszczalo :]
CDN, wazne jest zeby auto robic z gustem, a poza tym nisko szeroko i ze smakiem, typowy GERMAN STYLE...
OCENIAJCIE pozdrawiam :lol:
Ostatnio zmieniony 30 wrz 2007, 09:12 przez lluukkaasss, łącznie zmieniany 1 raz.
o widze mój imiennik i idzie tą drogą, którą ja również obrałem ... noi mój ulubiony kolor audi .. kurde takiego szukałem kolor i silnik dokładnie takiech heheh no ale trafiło się miodzio co innego ... autko zapowiada sie bardzo dobrze tylko nie zepsuj czegoś kolego. tu masz linkę do mojej niuńki viewtopic.php?t=7497 .. siła sióstr :mrgreen:
-
- Forum Audi 80
nie ma mowy o psuciu, spojrz na golfa
audi nie bedzie przesadzone, ale wiesz ta BRA u Ciebie na masce fajna sprawa sam o tym mysle ....
felgi to borbet A w 9 calach ?
Ja wlasnie mysle albo o poteznym rancie borbet A np w 10 calach albo Oz superturismo te szprychy, ale ogolnie widze nadajemy na tych samych falach wzgledem przerobek, pozdrawiam serdecznie !!
audi nie bedzie przesadzone, ale wiesz ta BRA u Ciebie na masce fajna sprawa sam o tym mysle ....
felgi to borbet A w 9 calach ?
Ja wlasnie mysle albo o poteznym rancie borbet A np w 10 calach albo Oz superturismo te szprychy, ale ogolnie widze nadajemy na tych samych falach wzgledem przerobek, pozdrawiam serdecznie !!
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
nie zgrywa sie bo bedzie jutro jeszcze raz lakierowana i sciagana.... na fotkach jest tak tylko chwilowo zalozone bo wyszedl inny kolorek po lakierowaniu
wiem ze golf byl ladniejszy ale nie ma co tu porownywac, zobaczycie audi jak tylko sie troche odbije z dziury finansowej... golf mial dobre kapcie, a zeby w audi porzadnie to wygladalo musze wydac 3.000zl na 18stki ....
NIe od razu rzym zbudowano, Audi mam dopiero miesiac :mrgreen:
wiem ze golf byl ladniejszy ale nie ma co tu porownywac, zobaczycie audi jak tylko sie troche odbije z dziury finansowej... golf mial dobre kapcie, a zeby w audi porzadnie to wygladalo musze wydac 3.000zl na 18stki ....
NIe od razu rzym zbudowano, Audi mam dopiero miesiac :mrgreen:
-
- Forum Audi 80
Bardzo ładna B4. Mi osobiście odpowiadałoby AVANT, ale muszę trzeba na nie zarobić i jeszcze pojeździć moją poczciwą B2, powodzenia przy modyfikacjach.
==========================
AUDI 80 B2 (Przejściówka) z 1986r. 1.8 pełny wtrysk.
Zdjęcia.... http://www.gregor667.fotosik.pl/
==========================
AUDI 80 B2 (Przejściówka) z 1986r. 1.8 pełny wtrysk.
Zdjęcia.... http://www.gregor667.fotosik.pl/
-
- Forum Audi 80
- Kontakt:
autko powoli nabiera mocy,tak dalej...co do felg to proponuje klasyczne brock b1 z ladnym rantem...cos takiego jak u mnie www.picasaweb.google.de/kchzc6 ...pozdr