Audi Cabrio 1.9 TDi 1Z by Loczek
Witam,
pomóżcie mi sprzedać Cabrio <ok> bo sezon się skończył i zero zainteresowania lub jakieś dziwne propozycje zamian lub ceny po 9 tyś PLN. Jeżeli ktoś z Was chciałby lub zna kogoś kto jest na etapie kupna Audi w TDi to polecam swoje. Za pomoc z góry dziękuję, a rozważę każdą sensowną propozycję cenową 8-) .
pomóżcie mi sprzedać Cabrio <ok> bo sezon się skończył i zero zainteresowania lub jakieś dziwne propozycje zamian lub ceny po 9 tyś PLN. Jeżeli ktoś z Was chciałby lub zna kogoś kto jest na etapie kupna Audi w TDi to polecam swoje. Za pomoc z góry dziękuję, a rozważę każdą sensowną propozycję cenową 8-) .
Loczek, Kris_1987 też ma problem z opchnięciem swojego cabrio. Ma propozycje zamian, ale gotówki dobrej nikt mu dać nie chce. Z tym, że on się zadowoli nawet 9000zł
Moja rada: Wypicuj furę i postaw na ruchliwym skrzyżowaniu z chwytliwą ceną wysmarowaną białą pastą do zębów na szybach. Mam na myśli cenę łatwą do zapamiętania np. 11 111zł lub 12 222zł. Nie wiem ile chcesz za nią kasy.
Moja rada: Wypicuj furę i postaw na ruchliwym skrzyżowaniu z chwytliwą ceną wysmarowaną białą pastą do zębów na szybach. Mam na myśli cenę łatwą do zapamiętania np. 11 111zł lub 12 222zł. Nie wiem ile chcesz za nią kasy.
ATLAS pisze:Nie wiem ile chcesz za nią kasy.
Tak jak stoi na foto bez CAR Audio i wiatrołapu to myślę, że za 12 000 PLN może iść w świat.
Szkoda, że sezon się skonczył bo sprzedać teraz to będzie sztuka. Ale przeglądając alledrogo.pl to widzę, że coniektórym to ostro w główce się zrobiło i są Cabrio za 15-17 tyś. zł z początku produkcji i to takie, które żeby wyglądały to trzeba pare tyś. dołożyć- no ale może na tyle je sobie cenią :shock: .
A przyznać się <ok> : Kto z Naszych (3 osoby) obserwują moje Cabrio na alledrogo? Bo wątpię, żeby to były osoby zainteresowane kupnem 8-) .
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Rafał
- Model: Audi 80 B1
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 6A
Dokładnie <ok> . Ciekawe jakie ceny im mówisz ?dydo85 pisze:Kolczat napisał/a:
Loczek, polecalem wielokrotnie Twoje cabrio, ale nie ktorzy potencjalni kupcy sa dziwni
Łukasz bo musisz mniej % prowizji doliczac
A jak się teraz nie sprzeda (gdzie uważam, że nie chce wygórowanej ceny), to sprzedawać ją będę na wiosnę 2012 i wtedy miejmy nadzieję, że łatwiej będzie ze sprzedażą i byc może za więcej PLN.
Jednak nie ukrywam, że potrzebuję Audi Avant 8-)