[Audi 80 B4 Competition][SWAP] by Słonik
kresek, powiem ci tak; jak by nie byla dobra to bym nie kupował bo nie planowałem nowych kól. Jeszcze stargowałem ociupinke :mrgreen: . W sumie to sie dziwie ze nikt ich nie zawinął przez tyle czasu.
Nie martw sie, zderzak idzie do malowania bo i mnie zaczynaja wkurzac powoli te naklejki :-|
Nie martw sie, zderzak idzie do malowania bo i mnie zaczynaja wkurzac powoli te naklejki :-|
Ostatnio zmieniony 13 paź 2011, 20:36 przez Słonik, łącznie zmieniany 1 raz.
Myslalem o tym ale z drugiej strony patrzac to wszedzie dookola cale czarne soczewki sa to raz a dwa ze jak jest troche polysku to cos sie dzieje na tym froncie i nie jest tak monotonnie, zobaczymy, to to akurat sa detale na pol godziny i 2 pifka robotykresek pisze:Jeszcze bym zamalowal ta czesc od dlugich w lampie bo sie strasznie w oczy rzuca.
- IC69
- Przyjaciele
- Imię: Irek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant quattro
- Silnik: 2.8 AAH
Słonik pisze:Dzisiaj kurier przytargał z Tarnowa coś takiego
No i chwała Ci Dobry Panie, żeś chłopakowi na powrót dobrą drogę wskazał. <ok>Słonik pisze: zderzak idzie do malowania bo i mnie zaczynaja wkurzac powoli te naklejki
Wreszcie to auto będzie wyglądać tak, jak wyglądać powinno.
O jedno jeszcze proszę Cię Panie, abyś brata naszego sagem'a, tą samą łaską obdarzył. :mrgreen:
No way, u mnie to nie przejdzie. Tylko ranty.kresek pisze:Felgi musza byc w polerze
Nieeeeee strasznie by to wizualnie skrócilo lampy i zweziło przód auta a tego bym nie chcial. korci mnie zeby tam z zolta folia poszalec <hmm> ale chyba odpuszcze bo przekombinuje, jak do wiosny nic nie wymyslimy to zostaja w chromie albo jednak pojde po ten czarny szprej :mrgreen:kresek pisze:Takze zostaja lampy
IC69, zaprawde powiadam ci, nigdy nie wiesz czyj umysl czarne chmury przycmia i bladzic mu bedzie dane dlugie lata.
<rotfl2>
- sagem
- Forum Audi 80
- Imię: Sebek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
Spokojnie Ireczku, nawet nie wyobrażasz sobie co się świeci, na te naklejki i felgi to mnie kolega namówił po pijaku ale to efekt chwilowy i wszystko idzie nadrobicIC69 pisze:Słonik pisze:Dzisiaj kurier przytargał z Tarnowa coś takiegoNo i chwała Ci Dobry Panie, żeś chłopakowi na powrót dobrą drogę wskazał. <ok>Słonik pisze: zderzak idzie do malowania bo i mnie zaczynaja wkurzac powoli te naklejki
Wreszcie to auto będzie wyglądać tak, jak wyglądać powinno.
O jedno jeszcze proszę Cię Panie, abyś brata naszego sagem'a, tą samą łaską obdarzył. :mrgreen: