B3 ABK
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Rafał
- Model: Audi 80 B1
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 6A
- goldstarb3
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Zderzak kupiłem w kolorze czarnym ale na połowie zderzaka już nie było lakieru,tak więc zmatowałem go i prysnąłem strukturą.goldstarb3 pisze: trafiles oryginalny zderzak od 90 niemalowany czy go zmywałes?
Pewnie że bym chciał,najprawdopodobniej będę się zabierał za malowanie spojlera to wtedy psiknę też listwęgoldstarb3 pisze:nie chcialbys tego paska pod lampami pomalowac w kolor?
dziękuje :oops:goldstarb3 pisze:podoba mi się w Twojej konfiguracji.
hmm... a niby dlaczego mieliby się czepiać? :shock: Ja też do siebie halogeny dokładałem, ale raczej nie powinni się ich czepiać.KoralB3 pisze:Dzisiejszy myk z halogenami :mrgreen: (tak żeby się na przeglądzie nie czepiali)
[url=http://img703.imageshack.us/img703/4939/zdjcie0080v.th.jpg]Obrazek[/URL]
-
- Forum Audi 80
- Imię: Karol
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG
:shock:
Ja nie mam przeciwmgielnej z tyłu mimo ze powinna być w każdym aucie a tresery maja inną wtyczkę niż ja mam wiec nie chciało mi się z tym bawić, w każdym razie diagnosta nawet nie spojrzał. Przednie halogeny są jako wyposażenie dodatkowe wiec nie powinno ich to obchodzić czy działają czy nie.
Ja nie mam przeciwmgielnej z tyłu mimo ze powinna być w każdym aucie a tresery maja inną wtyczkę niż ja mam wiec nie chciało mi się z tym bawić, w każdym razie diagnosta nawet nie spojrzał. Przednie halogeny są jako wyposażenie dodatkowe wiec nie powinno ich to obchodzić czy działają czy nie.
Dzisiaj ostatnia sesja jeszcze na letnim setupie a już jutro audiczka będzie stała na stalówkach . Dowód wyrobiłem nowy tak więc dzisiaj legalnie można było się poruszać niuńką <ok>
Ostatnio zmieniony 16 paź 2011, 14:41 przez KoralB3, łącznie zmieniany 1 raz.