no ja też mieszkam na wsi, więc Ci się nie udałoKoralB3 pisze:niestety jak się jeździ na wieś to nieuniknione :evil:
B3 ABK
wg przepisów halogenow nie musi być ale jak już są to MUSZĄ dzialać.Tighe pisze::shock:
Ja nie mam przeciwmgielnej z tyłu mimo ze powinna być w każdym aucie a tresery maja inną wtyczkę niż ja mam wiec nie chciało mi się z tym bawić, w każdym razie diagnosta nawet nie spojrzał. Przednie halogeny są jako wyposażenie dodatkowe wiec nie powinno ich to obchodzić czy działają czy nie.
ostatnio w świętokrzyskim zabrali mi dowod za brak oświetlenia tablicy rejestracyjnej - jadna lampka z dwoch miała zasenidziałe kable ktore sie generalnie rozpadły i nie dało rady przy nich ( o 22 w mega deszcz ) usunac usterkiTighe pisze:duo, i powiedz mi jeszcze, że ktoś Ci to kiedykolwiek sprawdzał
A no tak jest z naszymi diagnostami .. Dlatego ja wole obkleić i mieć spokój niż mam słuchać ..
Myślałem nad zalożeniem BRE'y do auta,ale wydaje mi się że lipa będzie .O maskę zbytnio bym się nie martwił dałbym jakąś szmatę pod spód a maska i tak jest fatalna.. Ale odpuszczam sobie ten tiuning chyba . :roll:
Myślałem nad zalożeniem BRE'y do auta,ale wydaje mi się że lipa będzie .O maskę zbytnio bym się nie martwił dałbym jakąś szmatę pod spód a maska i tak jest fatalna.. Ale odpuszczam sobie ten tiuning chyba . :roll:
- Ptaku KST
- Forum Audi 80
duo mówiłeś że ci dowód zabrali za brak podświetlania rejestracji a ja jeździłem pół roku i to w okresie zimowym jak kupiłem auto i się nie przysypali nigdy a a jak zrobiłem wiązkę ze działały to kiedyś miałem pytanie w nocy co tam mam za żarówki ze całą blendę oświetlało ja mowie ori a oni zdziwieni więc to jest tak z policja jak szukają dziury w całym to znajdą