IC69, na jakiej zasadzie klubowicze mają zdecydowac o losach naszego nadwornego oszołoma?Ankieta?Liczenie postów na zostaje/nie zostaje?
Swego rodzaju precedens z tym"oddawaniem władzy w ręce ludu"
Mam nadzieję że to się nie zemści i nie wzrośnie apetyt wśród userów na decydowanie po tym precedensie...swoją drogą powstanie tematu pt."zmiana moda" wskazuje na takie właśnie tendencje.
Myślę że Paweł się nie zmieni mimo że Irek resocjalizuje chłopaka od dawna.
Czy dostanie tego bana teraz(za sprawą klubowiczy jak ustalił Irek) czy zapracuje po raz kolejny,to tylko kwestia czasu.
Frustraci na forum
- IC69
- Przyjaciele

- Imię: Irek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant quattro
- Silnik: 2.8 AAH
Wiem Łukasz, że wyszedłem z tym poza ramy naszego "kodeksu karnego" i biorę za to pełną odpowiedzialność, ale skoro chłopak chciał demokracji, to niech ma, "kto mieczem wojuje, ten od miecza ginie".luk_OP_Q89 pisze:Swego rodzaju precedens z tym"oddawaniem władzy w ręce ludu"
Ankieta, mogła by ułatwić Pawłowi "kupowanie głosów" i dla tego jej nie dodałem. Teraz głosujący musi pokazać twarz.luk_OP_Q89 pisze:na jakiej zasadzie klubowicze mają zdecydowac o losach naszego nadwornego oszołoma?Ankieta?Liczenie postów na zostaje/nie zostaje?
- IC69
- Przyjaciele

No właśnie i za to Grzesinku, należy Ci się opierdol. Nie po to jesteś Moderatorem, aby mieć święty spokój, tylko po to, aby reagować widząc takie jatki. Ale po co? Moderatorów na forum jest jak psów, na pewno któryś zareaguje. Lepiej wejść do ukrytego działu i zredagować refleksyjny temat.grze pisze:widzicie Chłopaki. ja jak zobaczyłem ten temat to jestem niewidoczny na gg i jakoś póki co mam spokój
Jak tak wszyscy będziemy robić, to nie zajdziemy donikąd.grze pisze:dokąd zmierzamy?
- luk_OP_Q89
- Forum Audi 80

Nie bardzo chciałem się wcinac w ten klubowy temat i rewoltę z nim związaną bo
Wspominałem już o tym problemie jakiś miesiąc temu tutaj:
https://audi80.pl/zglos-naduzycie-lu ... 56,315.htm
Ale chyba aktywnośc wśród modów dorównuje tej z sympatyków niestety.
Następnym razem jednak to zrobię.Gdyby Irek miał nieco wsparcia w tym temacie wielu userów darowało by sobie kretyńskie komentarze i wzajemne pretensje podgrzewające atmosferę i całą masę niepotrzebnych postów kompromitujących forum.IC69 pisze: Moderatorów na forum jest jak psów
Wspominałem już o tym problemie jakiś miesiąc temu tutaj:
https://audi80.pl/zglos-naduzycie-lu ... 56,315.htm
Ale chyba aktywnośc wśród modów dorównuje tej z sympatyków niestety.
Irku, chyba mnie źle zrozumiałeś, bo chodziło mi o to, że mnie Paweł nie namawia do tego abym zabierał głos w Jego obronieIC69 pisze:No właśnie i za to Grzesinku, należy Ci się opierdol. Nie po to jesteś Moderatorem, aby mieć święty spokój, tylko po to, aby reagować widząc takie jatki. Ale po co? Moderatorów na forum jest jak psów, na pewno któryś zareaguje. Lepiej wejść do ukrytego działu i zredagować refleksyjny temat.grze pisze:widzicie Chłopaki. ja jak zobaczyłem ten temat to jestem niewidoczny na gg i jakoś póki co mam spokójJak tak wszyscy będziemy robić, to nie zajdziemy donikąd.grze pisze:dokąd zmierzamy?
Jeśli natomiast chodzi o reakcję, to akurat jestem z tych, co reagują jak widzą jakiś bałagan na forum - no chyba, że sądzisz inaczej. Żyjemy w wolnym kraju i masz prawo do własnych przekonań. Jeśli natomiast widzę temat, gdzie reaguje bądź wypowiada się już kilku moderatorów, wychodzę z założenia, że gdzie kucharek sześć, tam nie ma co jeść. Nie ma co robić zamieszania większego niż jest. Jeśli natomiast czasem chciałbyś mojej reakcji w jakimś temacie, to śmiało pisz na PW. Konkludując: bądź pewien - ja jak widzę jakieś nieprawidłowości, to reaguję. Niestety czasu mam tyle ile mam.
- IC69
- Przyjaciele

Ale to wcale nie umniejsza faktu, że w tym konkretnym temacie obecność pozostałych Modów była wręcz niezbędna. To nie był atak tylko na gornika, to był atak na wszystkich, którzy kierują tym forum, a tylko Kubik pozwolił mi wziąć oddech.grze pisze:Jeśli natomiast widzę temat, gdzie reaguje bądź wypowiada się już kilku moderatorów, wychodzę z założenia, że gdzie kucharek sześć, tam nie ma co jeść.
Grzegorz, a czy ja tu jestem jakimś rozprowadzającym? Nigdy nie przyszłoby mi do głowy, aby wzywać pomocy, może dlatego, że sam na takie wezwania nie czekam. Wszyscy jedziemy na tym samym wózku i powinniśmy się wspierać.grze pisze:Jeśli natomiast czasem chciałbyś mojej reakcji w jakimś temacie, to śmiało pisz na PW.
Nie musisz mnie o tym zapewniać.grze pisze:bądź pewien - ja jak widzę jakieś nieprawidłowości, to reaguję.
Żaden z nas nie nie jest etatowym Modem i poświęca temu forum tyle czasu, ile może poświecić. Ta kwestia nie podlega dyskusji.grze pisze:Niestety czasu mam tyle ile mam.