Audi 80 rozbite str 5
- goldi j51
- Forum Audi 80
- Imię: Robert
- Model: Audi A6
- Nadwozie: Sedan
- Kontakt:
No i stało sie 13.10 audi 80 zostało uderzone w tył na skrzyżowaniu na obecną chwile żona chodzi w kołnierzu a autko czeka na rzeczoznawce
klapa zachodzi na tylny zderzak i na prawy błotnik .Błotnik prawy sie cofnął że szczelina miedzy tylnymi drzwiami a błotnikiem jest minimalna najważniejsze że żonie tylko tylę sie stało i akurat odwiozła córkę do przedszkola
klapa zachodzi na tylny zderzak i na prawy błotnik .Błotnik prawy sie cofnął że szczelina miedzy tylnymi drzwiami a błotnikiem jest minimalna najważniejsze że żonie tylko tylę sie stało i akurat odwiozła córkę do przedszkola
- goldi j51
- Forum Audi 80
- Imię: Robert
- Model: Audi A6
- Kontakt:
W tej chwili czekam na rzeczoznawce auto stoi u żony w pracy podegnę zderzak i przyjadę nim do domu.Sprawe odszkodowań zdrowotnych zleciłem prawnikom niech sie tym zajmą
a żona na pewno do końca roku siedzi w domu z kołnierzem na prochach
Natomiast co do samego auta nie wiem jaka będzie opinia rzeczoznawcy i jaki koszt wyciągniecia tego tyłu chciałbym żeby jeszcze z rok po śmigało u mnie ale to wszystko czas pokarze jeśli rzeczoznawca stwierdzi szkodę całkowitą to wtedy są śmieszna kasę dostanę takze na razie jeszcze nic nie wiem
a żona na pewno do końca roku siedzi w domu z kołnierzem na prochach
Natomiast co do samego auta nie wiem jaka będzie opinia rzeczoznawcy i jaki koszt wyciągniecia tego tyłu chciałbym żeby jeszcze z rok po śmigało u mnie ale to wszystko czas pokarze jeśli rzeczoznawca stwierdzi szkodę całkowitą to wtedy są śmieszna kasę dostanę takze na razie jeszcze nic nie wiem
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
niech zona zdorwieje bo w przyszlym roku na Nysie trzeba cos wypic
wczoraj Krycha sprzedawal klape tylna do b3, takze pozbieraj sobie graty juz... napewno uznaja szkode calkowita bo auto jest za stare, kwestia tylko ile zlomy wylicytuja za pozostalosci, im mniej oni wylicytuja tym wiecej Ty od reki dostajesz do lapy
pozdro
wczoraj Krycha sprzedawal klape tylna do b3, takze pozbieraj sobie graty juz... napewno uznaja szkode calkowita bo auto jest za stare, kwestia tylko ile zlomy wylicytuja za pozostalosci, im mniej oni wylicytuja tym wiecej Ty od reki dostajesz do lapy
pozdro