AUDI A6 C5 poTURBOWANE - by gryfi
- Audi Sport
- Forum Audi 80
Przecież ja jestem spokojny, nie ma w mojej wypowiedzi żadnych wykrzyknieńpawelrybak15 pisze:Kolego Audi Sport, spokojnie proszę, OK ?
No i wszystko jasne, bo u ojca jest xenon <ok> A ja myślał, że xenon w standardzie jest :roll:pawelrybak15 pisze:Ojciec strasznie narzeka na długie w A6...
(chyba że ma Xenon).
Aż do czterdziestki :mrgreen:gryfi pisze:jestem już statecznym starszym panem i zaczynam jeździć spokojnie
Czarny może ??gryfi pisze:Jaki kolor wybralibyście dla zacisków?
a ja myślałem o jakimś oczojebnym kolorze np z palety skody rs - tam aciski są jasno zielone lub coś w ten deseń- żeby przyciągnąćwzrok do kół ale pewnie nie mam racji.skoti pisze:Kolor nie tandetny i nie rzucający się w oczy no chyba ,że siedzą tam ,,big prosiaki'' to wtedy kórewski czerwony a jak seria to odświeżenie na srebrno wystarczy.
ps. boję się jak będę w Twoim wieku i będę musiał qpete sprzedać co to będzie :roll:
mój wiek u ciebie już za 3 lata więc korzystaj póki możesz :lol:
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
przy wszystkich bezdyskusyjnych zaletach silnika AEB uwazam ze w tym nadwoziu to nieporozumienie - kultura pracy chocby najlepszej R4 to zdecydowanie za malo do limuzyny klasy sredniej wyzszej.
na oryginalnych 17" po mojemu wygladal lepiej - borbet niepotrzebnie (poki co, bo wszystko przed Toba) eksponuje hamulce ktore nie sa przeciez jakies wizualnie mega imponujace.
szerokosci, przyczepnosci, bezawaryjnosci
na oryginalnych 17" po mojemu wygladal lepiej - borbet niepotrzebnie (poki co, bo wszystko przed Toba) eksponuje hamulce ktore nie sa przeciez jakies wizualnie mega imponujace.
mnie się oryginalne fele mniej podobajądeejay.ftb pisze:przy wszystkich bezdyskusyjnych zaletach silnika AEB uwazam ze w tym nadwoziu to nieporozumienie - kultura pracy chocby najlepszej R4 to zdecydowanie za malo do limuzyny klasy sredniej wyzszej.
jesli chodz o wybór silnika to powiem ci jak Marcn Marcinowi, że ciężko jest mieć w życiu wszystko i mój wybor mógł byc taki albo diesel a ten do dopiero kulturą pracy nie grzeszy
- Audi Sport
- Forum Audi 80