Doc Lato 2007 - Gadżety on Board
- Doc
- Administrator
- Imię: Andrzej
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Zaskoczyla. Zaślepa przykrecana jest na ampule od tyłu. Fotka robiona na nie skręconej jeszcze.zgredek27 pisze:Tylko cos lewa strona chyba nie zaskoczyla chyba :>
Zaślepkazgredek27 pisze:BTw masz poduche czy zrobiona zaslepka..? (nie pamietam co UFo mial..ale chyba zaslepka :>:>)
Klakson, odbijanie kierunków, frez, wszystko gra. Musiałem tylko dołożyć plastik z bolcem czyli dobijak i klakson ( to co suwa sie po pierścieniu mosiężnym ). UFO połamał to pewnie jak poszedł w kiere dynką.
Założyłem od innej kierownicy z B3 ( szrot )
Tak. W tej cenie można kupić co najwyżej golasa kierownice z A4, A3 taką własnie.MIODEK pisze:Myśle, że cena jest bardzo atrakcyjna :mrgreen:
Do tego dokupić trzeba adapter, przejscie frez, zaslepkę ( a to koszt spory ) i rezać klaksonik.
- Z-D-E-N-E-K
- Forum Audi 80
Witam, naklejka dodaje 4 ps sprawdzone :mrgreen:Doc pisze:Nalepka klubowa daje jakieś 2ps. Przynajmniej tak mi się wydaje. Więcej na pewno niż magnetyzery.
Doc switna furka, chyba powalczę nad czerwonym podświetleniem zegarów, tylko jak???
Bo nie jest to chyba kwestia zamiany żarówek białych na czerwone?
z racji że mam prawie identiko autko co Doc (kwestia alusów i wyposażenia) pozwoliłem sobie na umieszczenie naklejki w tym samym miejscu (standard) po prostu ona tam idealnie pasuje, jeszcze czekam na ramki i dorzucę jakąś fotkę poglądową.
Pozdrawiam i dozobaczyska na spocie 23-go we Wrocku. 8-)