[Audi 90 B3] Cult by Small3r - foto str. 38
https://audi80.pl/lodz-zacznijmy-spo ... 2,1575.htm zapraszam co dwa tygodnie pod manufakturą . Teraz spotkanie wypada nie w ten piątek tylko następny
Co do listwy to wbij do mojego tematu i zobaczysz jak to wygląda..
Co do listwy to wbij do mojego tematu i zobaczysz jak to wygląda..
- Small3r
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Tak, o te gumki mi chodzi. I w tej nowej też Ci taka latają?
Mam teraz w planach pomalować jeszcze felgi... Są w okropnym stanie, a nie mam kasy na nowe. Na niektórych zdjęciach widać takie wżery od pyłku z klocków, albo czegoś czarnego. Tego się za nic w świecie nie da umyć, próbowałem już chyba wszystkim. Przeszlifuje je całe, żeby do końca zdjąć tą farbę która już odeszła i psiknę jakimś kolorem. Pytanie teraz jakim... Srebrne, jak były, czy może czarne?
Mam teraz w planach pomalować jeszcze felgi... Są w okropnym stanie, a nie mam kasy na nowe. Na niektórych zdjęciach widać takie wżery od pyłku z klocków, albo czegoś czarnego. Tego się za nic w świecie nie da umyć, próbowałem już chyba wszystkim. Przeszlifuje je całe, żeby do końca zdjąć tą farbę która już odeszła i psiknę jakimś kolorem. Pytanie teraz jakim... Srebrne, jak były, czy może czarne?
- Small3r
- Forum Audi 80
- Kontakt:
KoralB3, No właśnie tak zamierzam, niestety, tak jak już wcześniej napisałem, chyba wam zaszedłem za skórę, bo nikt nie odpowiada na posty... Aktualnie jestem w trakcie ogarniania mechanicznego wtrysku i tego pieprzonego filtra powietrza. Wysłałem kilka postów temu, czego nie umiem zdjąć, masz może jakiś pomysł? Dzisiaj udało mi się jeszcze wykręcić czujnik od sterowania chłodnicą. Za to tego co daje temperaturę na zegary, za cholerę nie idzie odkręcić... On jest chyba na klucz 29 albo 30, a takiego nie mam. Tzn nasadówka jest za płytka i nie da się odkręcić, auto stoi...
- Small3r
- Forum Audi 80
- Kontakt:
KoralB3, dzięki! Bankowo się zjawię.
A tymczasem skończyłem rezać lampki i grilla Zdjęcia robione w nocy kalkulatorem... Jutro będą wstawione już ładne.
Kupiłem też lakier o kolorze ciemniejszego aluminium Motipa oraz lakier bezbarwny, i od jutra biorę się za renowację felg. Niestety, nie stać mnie już na Scansol... Wykorzystałem budżet studencki na jedzenie haha Dlatego będę je po prostu porządnie matowił papierem ściernym, potem oczyszczę benzyną ekstrakcyjną i będę malował. Pozdrawiam!
A tymczasem skończyłem rezać lampki i grilla Zdjęcia robione w nocy kalkulatorem... Jutro będą wstawione już ładne.
Kupiłem też lakier o kolorze ciemniejszego aluminium Motipa oraz lakier bezbarwny, i od jutra biorę się za renowację felg. Niestety, nie stać mnie już na Scansol... Wykorzystałem budżet studencki na jedzenie haha Dlatego będę je po prostu porządnie matowił papierem ściernym, potem oczyszczę benzyną ekstrakcyjną i będę malował. Pozdrawiam!
No jestem ciekaw jak to Ci wyjdzieKupiłem też lakier o kolorze ciemniejszego aluminium Motipa oraz lakier bezbarwny, i od jutra biorę się za renowację felg. Niestety, nie stać mnie już na Scansol... Wykorzystałem budżet studencki na jedzenie haha Dlatego będę je po prostu porządnie matowił papierem ściernym, potem oczyszczę benzyną ekstrakcyjną i będę malował. Pozdrawiam!
18.11.2011 Jest spot w razie czego wal na PW