Audi 80 B4 RS2 Look by Żeton TDI SPRZEDAM CAŁA lub CZESCI
cienkii dostaniesz kopa na jaja wieczorem :mrgreen: :mrgreen: dzieki za foty robione ziemniakiem mam jeszcze foto operatora ziemniaka ale nie zapodaje bo mial bym z milion wyświetleń swojego tematu po przez odwiedzające go panie <cieszy> <cieszy> <cieszy> <cieszy>
DZIĘKI WSZYSTKIM ZA ŻYCZENIA DZISIAJ PEŁNA ĆWIARA NA KARK WSKOCZYŁA :shock:
Duo ori kolor to była zielona butelka mam gdzieś kod lakieru na wlepie w bagażniku
co do tarcz to zostały zdjęte z wcześniej wspominanego audi 90 2,3 NG i dla tego tak wyglądają co do hamowania to tylko tył przełożyłem bo z przodu musiał bym piasty przekładać a tego robić nie chciałem bo nowe łożyska są zapakowane ale po mimo to hamulce nie co się poprawiły sam fakt ze z tylu z prawej strony miałem zapieczona prowadniczke :lol:
DZIĘKI WSZYSTKIM ZA ŻYCZENIA DZISIAJ PEŁNA ĆWIARA NA KARK WSKOCZYŁA :shock:
Duo ori kolor to była zielona butelka mam gdzieś kod lakieru na wlepie w bagażniku
co do tarcz to zostały zdjęte z wcześniej wspominanego audi 90 2,3 NG i dla tego tak wyglądają co do hamowania to tylko tył przełożyłem bo z przodu musiał bym piasty przekładać a tego robić nie chciałem bo nowe łożyska są zapakowane ale po mimo to hamulce nie co się poprawiły sam fakt ze z tylu z prawej strony miałem zapieczona prowadniczke :lol:
- damian_xyz
- Moderator
- Imię: Damian
- Model: Inny
- Nadwozie: Cabrio
- Silnik: 1.3 FY
- Kontakt:
Śliczna. Nawet na zimówkach. :mrgreen: No to jeszcze bierz grzanie dupska i cały rządek pstryczków będzie.
http://allegro.pl/usa-elektryczne-jezdz ... 90699.html
http://allegro.pl/usa-elektryczne-jezdz ... 90699.html
Dzięki myślałem ze jak wrzucę swoje opony na nie to chociaż trochę lepiej będą wyglądały ale jednak nieNiki20 pisze:Ale piękne feeelgiiii :mrgreen: skąd je masz :?: :mrgreen:
A tak na poważnie to u Ciebie o niebo lepiej wyglądają niż u mnie
Dzieki kolego za słowo wsparcia w tym trudnym sezonie eeeee a tak poważnie to fotele bym wziął ale jestem tak zadłużony ze masakra nowe kolo na nowy sezon leży i czeka na malowanie do tego 4 nowe opony trzeba jeszcze tarcze na przodzie wymienićŚliczna. Nawet na zimówkach. :mrgreen: No to jeszcze bierz grzanie dupska i cały rządek pstryczków będzie.