Przedstawiam Wam mojego SKARBA auto trafiło do mnie, jakiś tydzień wcześniej.
CO BYŁO silnik 2.0abk 110KM 1996r instalacja lpg uszkodzona blacharka (tzn. dużo szpachli i wgnieceń) tapicerka drzwi w opłakanym stanie, również półka brak tapicerki bagażnika brak radia brak schowka brak głośników w całym aucie tylne zawieszenie całe do wymiany światło cofania nie działało
OD TAMTEJ PORY ZMIENIŁO SIĘ zamontowanie radia, oraz głośników zrobiony włącznik prądu do wzmacniacza nowa końcówka tłumika zamontowana sportowa kierownica AUDI el. lusterka i szyby
CO PLANUJĘ wymianę zawieszenia na sportowe z obniżeniem przód/tył (60/40mm) dołożyć jeszcze 6 głośników felgi BBS RS1 nowy lakier nowe fotele, kanapa tapicerka drzwi półkę nową tapicerkę bagażnika nową atrapę
Parę zdjęć:
A to już dzisiejsza robota (włącznik wzmacniacza):
A i bym zapomniał, filmik jak teraz gra w AUDI!!
PS. W miarę możliwości i modyfikacji i chęci, będę wstawiać więcej zdjęć!!
Pozdrawiam <ok>
Ostatnio zmieniony 07 lis 2011, 12:16 przez RADEKP93, łącznie zmieniany 2 razy.
Niezly wlacznik <haha> <haha> <haha> Nie mogles podpiac sterowania z radia zamiast tak niszczyc tunel, czym to wycinales, kotletem? <rotfl> Powodzenia w dalszych modach <ok>
Sorki ale jeżeli auto będziesz rezał jak włącznik do wzmaka to za dobrze to nie będzie wyglądało.. Nie mogłeś tego ukryć ? albo zrobić to estetyczniej,kombinuj.
ale skarbonka , jeszcze na deser karoseria w szpachli.
ja bym chyba wolał dojeździć i za 200ojro przytargać coś z raihu i przełożyć rejestracje oraz LPG.
niemnie powodzenia i wytrwałości, ale nie wierze,że pomalujesz auto ...chyba że wałkiem <ok>
Rychu82 pisze:
niemnie powodzenia i wytrwałości, ale nie wierze,że pomalujesz auto ...chyba że wałkiem <ok>
Dzięki, ale co do malowania to wszystko jest ustalone już z lakiernikiem i on już się ładnie zajmie
Co do skarbonki to taki sobie postawiłem cel, nawet jeśli kupiłbym grata bym go ładnie zrobił
Chłopaki więcej wiary w ludzi , fakt przełącznik od wzmaka jest mega chamsko zamontowany :roll: Radek pokaż klasę i doprowadź B3 do pięknego stanu, i nie trać kasy na jakieś tam pierdziawki jak są ważniejsze rzeczy do roboty <ok>