Tzn. powiem tak, ten włącznik to niestety był wymuszony na mnie, nie chcę mi się rozkręcać całego panelu żeby dostać się do wszystkich przewodów radia i zrobić jak to powinno być, na pewno ten włącznik zmieni się na lepszy i bardziej efektowny gadżet. Co do pierdzenia to kwestia wygląda w ten sposób, że AUDI ma zapierać dech w piersiach, żeby ludziom została w głowie na dłuższe chwile, żeby mówili "masakra jakie ja audi widziałem" hehe... To ma wyglądać i brzmieć, nie pokazywać różków (km).Audi Sport pisze:Chłopaki więcej wiary w ludzi , fakt przełącznik od wzmaka jest mega chamsko zamontowany :roll: Radek pokaż klasę i doprowadź B3 do pięknego stanu, i nie trać kasy na jakieś tam pierdziawki jak są ważniejsze rzeczy do roboty <ok>
AUDI 80 B3 2.0
dokładnie, jak ja zamieniłem mojego golfa 3 na audi 2.8 quattro to samo mówi za siebie w jakim musialo byc stanie, gość nawet nie przyjechal po dekielki felg i za radio ni wziął dopłaty, dlatego napisałem że skarbona bo....wiem co mówiękeczy pisze:RADEKP93 pisze:nawet jeśli kupiłbym grata bym go ładnie zrobił
Luz, wiekszosc osob z tego forum, zakupilo takie wlasnie autka i odchwaszczaja, rezaja, a pozniej wiele osob je podziwia
Ja tam o sprawy finansowe się nie martwię, bo na B3 przeznaczone jest 30 tys. zł.Rychu82 pisze:dokładnie, jak ja zamieniłem mojego golfa 3 na audi 2.8 quattro to samo mówi za siebie w jakim musialo byc stanie, gość nawet nie przyjechal po dekielki felg i za radio ni wziął dopłaty, dlatego napisałem że skarbona bo....wiem co mówię
Tak więc kwestia finansowa jest w pełni przemyślana, a zapewne też się mogę spodziewać słów, że za te pieniądze kupię sobie lepsze auto, ale ni hu hu AUDI nie wymienię na żadne inne!
- Audi Sport
- Forum Audi 80
Starszych nie mam, liczyć mogę jedynie na siebie niestety, w lotka nie wygrałem bo nie mam szczęścia. Do wszystkiego sam dochodzę po przez talent artystyczny, który powiązany jest z grafiką komputerową, oraz efektami S-CI w filmach.Audi Sport pisze:Na stare liczysz czy lotka wygrałeś ?? :mrgreen:RADEKP93 pisze:Ja tam o sprawy finansowe się nie martwię, bo na B3 przeznaczone jest 30 tys. zł.
to nie kumam, czemu zamiast kupienia fulwypas super stan B3 za 5-6k wybrałeś uratowanie , jak wynika z tego co piszesz, nieżle zaniedbanego egzemplarza,
i próbuje sobie wyobrazić jak młody chłopak jak ty trzyma 30k zł w ręku i wybiera poszpachlowane B3 ze środkiem do wymiany i silnikiem bez potencjału o napędzie nie wspominając.
ale hobby zdrowe i będę podglądał i jeszcze raz życzę powodzenia
pzdr
i próbuje sobie wyobrazić jak młody chłopak jak ty trzyma 30k zł w ręku i wybiera poszpachlowane B3 ze środkiem do wymiany i silnikiem bez potencjału o napędzie nie wspominając.
pzdr
jakos dziwnie mi sie to czyta kupic sorry za wyrazenie rupiecia i wlozyc w niego niby 30tys, to i tak rupiec w szpachli i tak;/
jezeli juz to kupic trzeba bylo b3 za jakies 6tys w stanie BDB i wtedy myslec bo tak to bedzie dno i pół mułu
jezeli juz to kupic trzeba bylo b3 za jakies 6tys w stanie BDB i wtedy myslec bo tak to bedzie dno i pół mułu
Ostatnio zmieniony 07 lis 2011, 22:48 przez dr.lolek, łącznie zmieniany 1 raz.
Może to już takie umiłowanie, ale też ta satysfakcja za to że sam auto zrobię tak, że szczena opadnie!Rychu82 pisze:to nie kumam, czemu zamiast kupienia fulwypas super stan B3 za 5-6k wybrałeś uratowanie , jak wynika z tego co piszesz, nieżle zaniedbanego egzemplarza,
pzdr
No niestety, teraz wstawiłbym też fotki, lecz aparat w firmie zostawiłem :roll: .Tighe pisze:Ja tam tylko mam nadzieję, że na gadaniu się nie skończy. Czekam na twarde fakty a nie wróżenie z fusów, bez obrazy ale nie jeden już tu pisał co to on nie zrobi a potem znikał, oby teraz też tak nie było. Powodzenia i wytrwałości, mniej spamu więcej fotek <ok>
Więc na razie piszę, jutro AUDI jedzie na kanał, trzeba zrobić hamulec ręczny, oraz dokładne rozeznanie co do lakierowania!!
Do jutra !! <ok>