B3 ABK
stary mi dowód zabrali za wydech bo nie był wzdłuż .. a Panowie nie wiedzieli co to jest quattro i uznali ze to jakies kombinacje moje :mrgreen: żenada :!:Ptaku KST pisze:duo mówiłeś że ci dowód zabrali za brak podświetlania rejestracji a ja jeździłem pół roku i to w okresie zimowym jak kupiłem auto i się nie przysypali nigdy a a jak zrobiłem wiązkę ze działały to kiedyś miałem pytanie w nocy co tam mam za żarówki ze całą blendę oświetlało ja mowie ori a oni zdziwieni więc to jest tak z policja jak szukają dziury w całym to znajdą
W piątek autko odebrane od mechanika.. Taka mała generalka zawieszenia na koniec sezonu,w sumie dowiedziałem się ciekawej rzeczy :roll: jakieś cuś mieszkało mi pod maską i pozjadało mi przewody od kopułki i od ciśnienia bodajże, bo trzęsło ją i na benz. i na gazie :evil: . Zimowe obuwie założone,jeszcze odziać jakiś kołpaczek i gitara <ok>
- misiek_gda
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- misiek_gda
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Przykro mi to pisać ale .. :cry:
Na dzień dzisiejszy decyzja zapadła taka że audi po nowym roku zostaje rozłożona na części. Od paru miesięcy wpakowaliśmy w nią prawie półtora koła,a ona i tak odpala kiedy chce a nie kiedy ja chce. Rozważamy jeszcze swap ale na co ? Tak więc chyba najlepszą decyzją będzie po prostu kupno jakiejś b4 z rozsądnym silnikiem lub 90tki .Wiem że zaraz połowa osób zjedzie mnie że tyle kasy poszło a teraz taka decyzja ale co ja mogę,odechciało mi się cokolwiek robić przy tym aucie.. Żałuje tylko tego że mam praktycznie nowiutkie zawieszenie bo robiłem w ostatnich miesiącach. Tak więc jeżeli ktoś mi doradzi jaki silnik tam wstawić w miarę rozsądnych pieniążkach to będę wdzięczny .
Pozdrawiam Piotrek.
Na dzień dzisiejszy decyzja zapadła taka że audi po nowym roku zostaje rozłożona na części. Od paru miesięcy wpakowaliśmy w nią prawie półtora koła,a ona i tak odpala kiedy chce a nie kiedy ja chce. Rozważamy jeszcze swap ale na co ? Tak więc chyba najlepszą decyzją będzie po prostu kupno jakiejś b4 z rozsądnym silnikiem lub 90tki .Wiem że zaraz połowa osób zjedzie mnie że tyle kasy poszło a teraz taka decyzja ale co ja mogę,odechciało mi się cokolwiek robić przy tym aucie.. Żałuje tylko tego że mam praktycznie nowiutkie zawieszenie bo robiłem w ostatnich miesiącach. Tak więc jeżeli ktoś mi doradzi jaki silnik tam wstawić w miarę rozsądnych pieniążkach to będę wdzięczny .
Pozdrawiam Piotrek.