Coupe Zay #CFL /BrockB1/Sok/SZWAP???#
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Uważam że nie potrafisz czytać i tyle :!: :lol: Na poprzedniej stronie conajmniej trzy osoby wyliczały jaki silnik może byc montowany. Czyż nie jest to zgadywanie ?slugs pisze:KORU, nikt tu na serio nie zgadywał co będzie, nie uważasz? ...
Ostatnio zmieniony 19 lis 2011, 18:49 przez KORU, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeśli zarzucasz mi brak umiejętności czytania to poprzyj to przykładem. Na takiej zasadzie jak Ty, mogę Tobie zarzucić, że jesteś taboretem. A potem wstawić dwie emotikonki. Czekam więc na wytknięcie mi gdzie popełniłem grzech braku umiejętności czytania.KORU pisze:Uważam że nie potrafisz czytać i tyle :!: :lol:slugs pisze:KORU, nikt tu na serio nie zgadywał co będzie, nie uważasz? ...
wujo1 pisze:czyżby mocarne 1.6 TD pakowałZayebatsu pisze:A co do klamotow mam na handel silnik 2.3 10V NG wszystkie czesci :->
maciek12 pisze:eee, pewnie 1.6, ale gaźnikowca...
eSPe pisze:od spajkiego odkupił pewnie. <rotfl2> <rotfl2> <rotfl2>maciek12 pisze:eee, pewnie 1.6, ale gaźnikowca...
i kfatro do tego przyspawuje. <rotfl2> <rotfl2> <rotfl2>
Zaczynasz naprawde mnie drażnić :roll:deejay.ftb pisze:...a ja slyszlalem ze bedzie V-16 z Auto-Uniona typC i RWD... :mrgreen:
Jeżeli umiesz czytać, to powinieneś się domyśleć że zgadują jaki silnik bedzie montowany. Mniejsza o humorystyczny ton tych wszystkich wypowiedzi. Dalsze tłumaczenie mija sie z celem, bo chcesz koniecznie pokazać jaki to jestes najmądrzejszy na naszym forum ? Nie wcale nie zgadywali jaki silnik bedzie pod maską tylko gre słów prowadzili tzw. Spam.
Ostatnio zmieniony 19 lis 2011, 19:04 przez KORU, łącznie zmieniany 5 razy.
KORU i wyszło na to, że Ty nie potrafisz czytać po tym co mi zacytowałeś. Ponieważ zapytałem, czy uważasz, że na serio ludzie zgadywali co tam będzie pakowane.
Szczególnie to z Auto Uniona fajnie ktoś napisał, dla jaj Sam przyznałeś później, że był to "humorystyczny ton" rozmowy na temat wyboru silnika. Dalej tkwi przy swojej interpretacji moich słów?
Ja nie pokazałem, że jestem najmądrzejszy, Ty chciałeś pokazać, że jesteś "tym który wie". A to, że Zay pakuje 7a od Harrego to bardzo dużo osób wie.
Harry, pogoń Zbyszka by aktuala zrobił ze zdjęciami
Szczególnie to z Auto Uniona fajnie ktoś napisał, dla jaj Sam przyznałeś później, że był to "humorystyczny ton" rozmowy na temat wyboru silnika. Dalej tkwi przy swojej interpretacji moich słów?
Ja nie pokazałem, że jestem najmądrzejszy, Ty chciałeś pokazać, że jesteś "tym który wie". A to, że Zay pakuje 7a od Harrego to bardzo dużo osób wie.
Ponieważ to jest forum i czasem wypowiedzi brzmią inaczej niz na żywo to powiem ci że logika jest nieubłagalna. Zgadywali ? Odpowiedz brzmi : Tak zgadywali w tym momencie nie ma znaczenia czy to było w formie żartu czy na poważnie. Dla mnie i dla logiki nie ma to znaczenia. JA odpisałem że nie zgadli mimo że wiedziałem ze to jest w formie żartu. Moja dalsza wypowiedź o plynach ustrojowych i saturacji też na to wskazuje.slugs pisze:KORU i wyszło na to, że Ty nie potrafisz czytać po tym co mi zacytowałeś. Ponieważ zapytałem, czy uważasz, że na serio ludzie zgadywali co tam będzie pakowane.
No ale ty sie musiałeś przyczepić że to przeciez bylo w formie żartu a nie prawdziwego zgadywania. Daj już spokój z tłumaczeniami bo już mi sie naraziłeś.
- IC69
- Przyjaciele
- Imię: Irek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant quattro
- Silnik: 2.8 AAH
slugs, KORU - czy moglibyście się przenieść ze swoimi poszturchiwaniami, na kanał bardziej prywatny?
Tak, to jest forum i (tu cytat z regulaminu) "Prywatnym animozjom dawaj wyraz wyłącznie w listach prywatnych (...) Za złamanie tej zasady użytkownik otrzymuje ostrzeżenie."
Nie zmuszajcie mnie więc, do spełnienia swojej powinności.
Tak, to jest forum i (tu cytat z regulaminu) "Prywatnym animozjom dawaj wyraz wyłącznie w listach prywatnych (...) Za złamanie tej zasady użytkownik otrzymuje ostrzeżenie."
Nie zmuszajcie mnie więc, do spełnienia swojej powinności.
Ftyczek, od czegoś trzeba zaczynać. Grunt, że chłopak działa a nie snuje plany. Robienie samochodu to najfajniejsza część zabawy, gdy furmanka jest skończona to najczęściej jest tylko zjazd w dół. Sam po sobie wiem, że jak mam jakieś graty to nie zakłada wszystkiego na raz tylko powoli po kolei. Blenda US już pół roku mi zalega, z kołami na nowy sezon też się spieszę "jak Gołota po mistrzowski pas". Relaks i powoli.
Wystarczy popatrzeć na forum jak pokończyły "gotowe" samochody. Nawet te z działu "zaawansowane".
Wystarczy popatrzeć na forum jak pokończyły "gotowe" samochody. Nawet te z działu "zaawansowane".
Kolczat chłopaki zgadywali nie na serio no i co z tego ? Napisałem ze nie ma znaczenia ton wypowiedzi bo wiem ze zgadywali na żarty. Moja interpretacja była taka ze mój post tez był w formie humorystycznej napisany. Jednak zawsze znajdzie sie ktos kto sie do czegos przyczepi. Koniec tematu. Wszędzie cię pełnoKolczat pisze:Koru przynalbys sie do braku racji i tyle ;] a tekst na temat 7a w Zaykowskiej coupe gdzies byl, ale nie umiem go juz znalezc ;p
IC69 sorry ale wyszło jak wyszło, nie ja rozpocząłem tą dyskusję.
Ostatnio zmieniony 20 lis 2011, 23:26 przez KORU, łącznie zmieniany 1 raz.