Audi 80 B4 RS2 Look by Żeton TDI SPRZEDAM CAŁA lub CZESCI
<ok>
No ja jeszcze pewnie objadę na tych oponkach Twoich z s-line w przyszłym sezonie bo nie uzbieram na nowe 17''. tym bardziej, że puściła mi dzisiaj uszczelka pod głowicą i wycieka płyn chłodniczy na blok. A w planie było wymienić tylne amorki i tarcze bo przód już wymieniłem. A tu jeszcze sprężynki chce krótsze kupić.
Kasa kasa kasa.
No ja jeszcze pewnie objadę na tych oponkach Twoich z s-line w przyszłym sezonie bo nie uzbieram na nowe 17''. tym bardziej, że puściła mi dzisiaj uszczelka pod głowicą i wycieka płyn chłodniczy na blok. A w planie było wymienić tylne amorki i tarcze bo przód już wymieniłem. A tu jeszcze sprężynki chce krótsze kupić.
Kasa kasa kasa.
własnie poza kolorem to nie ma nic fajnego zwykła BIEDA EDITION
i pare fot zrobione grzebieniem zeby nie było ze Audi stoi i nie jeździ za jakis czas foto robione dobrym sprzetem . . .
no i myjku myjku ktore sie jej juz dawno nalezało bo teraz to juz stoi w garazu
o dziwo prawdopodobnie po wymianie wtrysków zaczeła strasznie ale to strasznie ... MAŁO palic ponizej 0 stopni paliła jak smok
i pare fot zrobione grzebieniem zeby nie było ze Audi stoi i nie jeździ za jakis czas foto robione dobrym sprzetem . . .
no i myjku myjku ktore sie jej juz dawno nalezało bo teraz to juz stoi w garazu
o dziwo prawdopodobnie po wymianie wtrysków zaczeła strasznie ale to strasznie ... MAŁO palic ponizej 0 stopni paliła jak smok
kolego kolczat nie robię uaktualnień bo nic się nie dzieje przy aucie a co do fotek to je dałem dzisiaj cienkiemu i dopiero je wrzucił jak coś się ruszy w temacie auta to na pewno będziecie o tym wiedzieć a na razie auto stoi w garażu i wyjeżdża w niedziele :mrgreen: :mrgreen:cienkii pisze: cienkii, chwala Ci za to ze chociaz Ty robisz tu uaktualnienia bo widze ze Marcin sie nie kwapi do tego
Kolczat,
sam nie jestem jakims tam informatykiem , ale tutaj moge co nieco pogrzebac . .
Zeton woli w aucie modzic . . a mody typu wymiana zarówki , czy ustawianie radia nie wchodzi w gre . . .
narazie nie ma co robic przy aucie , wszystko zrobione TIP-TOP , teraz czekamy na sezon i nowe kola
i gdzies biło mi sie o uszy ze km i Nm beda szły w gore <zly>
Zeton nie ma ze tak powiem zdolnosci ,,komputerowych'' i z tego co wiem nie lubi zbytnio . . . a szkoda zeby kolejna klawiatura ,,pogubiła przyciski''cienkii, chwala Ci za to ze chociaz Ty robisz tu uaktualnienia bo widze ze Marcin sie nie kwapi do tego
sam nie jestem jakims tam informatykiem , ale tutaj moge co nieco pogrzebac . .
Zeton woli w aucie modzic . . a mody typu wymiana zarówki , czy ustawianie radia nie wchodzi w gre . . .
narazie nie ma co robic przy aucie , wszystko zrobione TIP-TOP , teraz czekamy na sezon i nowe kola
i gdzies biło mi sie o uszy ze km i Nm beda szły w gore <zly>